Άνοιξαν τις πόρτες τους 3 νέα καταστήματα στην Αττική – ετοιμάζονται άλλα δύο
Δίνοντας έμφαση στην αναβάθμιση των υπηρεσιών που παρέχει στους πελάτες της, η ΔΕΗ εδώ και τέσσερα χρόνια βρίσκεται σε διαδικασία ανανέωσης όλης της φιλοσοφίας της, αρχής γενομένης από την όψη των υπάρχοντων σημείων της και τον πλήρη ανασχεδιασμό pop-up καταστημάτων που έχουν ήδη φτάσει στα 15 σε όλη την Ελλάδα.
Με μοντέρνο σχεδιασμό, ολοκληρωμένες υπηρεσίες ενέργειας, γρήγορη εξυπηρέτηση, διευρυμένο ωράριο και αποκλειστικές προσφορές ειδικά για τους πελάτες τους, τα πέντε νέα καταστήματα ΔEΗ που άρχισαν να λειτουργούν σε διαφορετικές περιοχές της Αττικής, έχουν τον πελάτη, τις ανάγκες και την εμπειρία του, στο επίκεντρο.
Διευρυμένες λειτουργίες
Ο σχεδιασμός των νέων καταστημάτων γίνεται σύμφωνα με τις πιο σύγχρονες τάσεις, με ανοιχτούς, φιλόξενους χώρους και ειδικά σχεδιασμένο φωτισμό. Λειτουργώντας καθημερινά από τις 7:30 έως τις 20:00, αλλά και όλο το 24ωρο για πληρωμές λογαριασμών, μέσω του myΔEΗ 24/7, το νέο κατάστημα προσφέρει στους επισκέπτες του εξυπηρέτηση σε τρεις ζώνες: τη ζώνη γρήγορης εξυπηρέτησης, τη ζώνη της εξυπηρέτησης από εξειδικευμένους συμβούλους ενέργειας, όπως και τη ζώνη ηλεκτρονικής εξυπηρέτησης myΔEΗ ServicePoint, όπου οι πελάτες μπορούν να εγγραφούν, να διαχειριστούν και να εξοφλήσουν τους λογαριασμούς τους, να υποβάλλουν αιτήματα και να εξυπηρετηθούν ηλεκτρονικά ή να προγραμματίσουν το ραντεβού τους σε ημέρα και ώρα της επιλογής τους.
Οι πελάτες των σημείων σε Άνω Πατήσια, Άγιο Δημήτριο, Πατησίων & Στουρνάρη, αλλά και σε λίγες μέρες σε Κηφισιά και Αιγάλεω, έχουν τη δυνατότητα να βρουν όλα τα νέα προϊόντα ενέργειας της ΔΕΗ, όπως για παράδειγμα το myHome 4All, το νέο οικιακό κυμαινόμενο πρόγραμμα της ΔΕΗ που δίνει την δυνατότητα σε νέους και υφιστάμενους πελάτες να μειώσουν το ενεργειακό τους αποτύπωμα, ενώ τους ανταμείβει σε περίπτωση εξοικονόμησης.
Ακόμη, μπορούν να ενημερωθούν για τις λύσεις για φωτοβολταϊκά και αντλίες θερμότητας, όπως και να συναντήσουν τον myEnergy Coach, για εξατομικευμένες προτάσεις εξοικονόμησης ενέργειας, αλλά και να ενεργοποιήσουν νέες υπηρεσίες, όπως το e-SelfMetering, με την οποία αποκτούν τον έλεγχο του λογαριασμού τους καθώς καταχωρούν οι ίδιοι την πραγματική κατανάλωσή τους. Επιπλέον, μπορούν να ενεργοποιήσουν πρόσθετες υπηρεσίες, όπως το GreenPass, που εγγυάται πως όση ποσότητα ενέργειας καταναλώνεται, τόση παράγεται και δεσμεύεται από Ανανεώσιμες Πηγές και το FixIt, την πρόσθετη υπηρεσία άμεσης τεχνικής βοήθειας στο σπίτι.
Υπηρεσίες και για επαγγελματίες
Ομοίως οι επαγγελματίες μπορούν να βρουν τα δύο νέα ανταγωνιστικά κυμαινόμενα προϊόντα ηλεκτρικής ενέργειας για επιχειρήσεις και επαγγελματίες που παρουσίασε η ΔΕΗ, με την επιλογή του προϊόντος να γίνεται για πρώτη φορά με βάση την πραγματική κατανάλωση της επιχείρησης και όχι τον τύπο μετρητή, προσφέροντας παράλληλα εξειδικευμένη εξυπηρέτηση αλλά και πρόγραμμα επιβράβευσης για την επιχείρηση. Το ΔΕΗ myBusiness 4All απευθύνεται σε επιχειρήσεις με κατανάλωση έως 10 MWh τον χρόνο, ενώ το ΔΕΗ myBusiness 4All+ σε επιχειρήσεις με κατανάλωση μεγαλύτερη από 10 MWh τον χρόνο.
Με μοντέλο franchise
Η ΔΕΗ αποφάσισε να αξιοποιήσει το μοντέλο της δικαιόχρησης και να δώσει τη δυνατότητα σε ιδιώτες να αποκτήσουν κατάστημα ΔΕΗ μέσω του προγράμματος «ΔΕΗ myStore». Πρόκειται για ένα μοντέλο επιχειρηματικής ανάπτυξης το οποίο δημιουργεί ένα ιδιαίτερα ελκυστικό και προσοδοφόρο όφελος για τον συνεργάτη-franchisee.
Για το λόγο αυτό η εταιρεία δημιούργησε ένα portfolio συνεργασίας franchise, το οποίο περιλαμβάνει ανταγωνιστική και ανταποδοτική εμπορική πολιτική, πλήρη υποστήριξη σε όλα τα επίπεδα λειτουργίας του καταστήματος και της εξυπηρέτησης των πελατών, συνεχή εκπαίδευση του συνεργάτη-franchisee και του προσωπικού του, συμβουλευτική από εξειδικευμένη ομάδα, εγχειρίδια λειτουργίας και διαφημιστική επικοινωνία εστιασμένη στα καταστήματα ΔΕΗ.
Η εταιρεία επιλέγει το ακίνητο και την τοποθεσία όπου θα ανοίξει το κάθε κατάστημα. Τα σημεία θα λειτουργούν με το μοντέλο δικαιοχρησίας, το οποίο διαμορφώνεται ανάλογα με τα χαρακτηριστικά του ακινήτου. Προβλέπεται, ωστόσο, ότι την κατασκευή και διαμόρφωση καταστήματος την αναλαμβάνει εξολοκλήρου η ΔΕΗ, το κατάστημα παραδίδεται «με το κλειδί στο χέρι», ενώ γίνεται υπομίσθωση από τη ΔΕΗ στον δικαιοδόχο.
Μένοντας πιστή στη διεύρυνση του χαρτοφυλακίου της προς το retail, η ΔΕΗ προωθεί και προϊόντα smart living και οι “έξυπνες” συσκευές, από κάμερες και λάμπες μέχρι σκούπες και σκούτερ. Εξάλλου η εταιρεία υπό τη διοίκηση του Γιώργου Στάσση στρέφεται συστηματικά σε επενδύσεις στην “πράσινη” μετάβαση, την ψηφιοποίηση, την πελατοκεντρική προσέγγιση και το retail.
Η ΔΕΗ ανοίγει καταστήματα και προβάλλει ένα διαφορετικό πρόσωπο γιατί ο στόχος είναι να τοποθετηθεί η μάρκα της με ένα φρέσκο τροπο στην αγορά. Πολλοί είναι αυτοί που έχουν επιφυλάξεις για αυτή την στρατηγική αλλά φαίνεται ότι η ΔΕΗ έχει αποφασίσει να επενδύσει κεφάλαια ώστε να “ξαναμπεί” στην αγορά.
Εάν δε, συνδυαστεί αυτή η στρατηγική με τον ενδιαφέρον για τον Κωτσόβολο τα πράγμα γίνονται ακόμη πιο σύνθετα και τελικά ο χρόνος θα δείξει εάν αυτή ήταν η σωστή στρατηγική και εάν ήταν απαραίτητη.
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.