20 Σεπ 2024
READING

Μήπως ήρθε η ώρα να ανακαλύψεις την νέα γκαρνταρόμπα του Amazon ;

2 MIN READ

Μήπως ήρθε η ώρα να ανακαλύψεις την νέα γκαρνταρόμπα του Amazon ;

Μήπως ήρθε η ώρα να ανακαλύψεις την νέα γκαρνταρόμπα του Amazon ;

Το  Amazon έχει τώρα ακόμα περισσότερους τρόπους για να πουλήσει ρούχα. Αυτή την εβδομάδα, επέκτεινε την υπηρεσία Personal Shopper by Prime Wardrobe για να συμπεριλάβει ανδρικό ρουχισμό.

Με 4,99 $ το μήνα, το Personal Shopper είναι μια επέκταση της προσφοράς Prime Wardrobe του γίγαντα ηλεκτρονικού εμπορίου, στέλνοντας στους αγοραστές ένα κουτί αντικειμένων που έχει επιλεγεί με βάση τις προτιμήσεις τους.

Όπως και με την Prime Wardrobe, οι πελάτες του Personal Shopper μπορούν να δοκιμάσουν αντικείμενα στο σπίτι προτού χρεωθούν για αυτά που θέλουν να κρατήσουν.

Η ανδρική υπηρεσία περιλαμβάνει είδη από μάρκες όπως Levi’s, Adidas, Scotch & Soda και Carhartt, καθώς και ιδιωτικές ετικέτες της Amazon.

Το Personal Shopper κυκλοφόρησε για πρώτη φορά για γυναικεία ρούχα τον Ιούλιο του 2019. Σύμφωνα με εκπρόσωπο του Amazon, “εκατοντάδες χιλιάδες” άτομα έκτοτε έχουν δημιουργήσει προφίλ για το Personal Shopper.

Είναι διαθέσιμο μόνο σε κινητά, μέσω της εφαρμογής του Amazon ή στον ιστότοπό για κινητά.

Ο εκπρόσωπος του Amazon δήλωσε ότι οι πελάτες έχουν παραγγείλει περισσότερα από ένα δισεκατομμύριο είδη μόδας απο κινητά τηλέφωνα τον τελευταίο χρόνο.

Το Amazon προσπαθεί να εισέλθει στη μόδα με ουσιαστικό τρόπο εδώ και αρκετό καιρό. Τον Μάιο, συνεργάστηκε με τη Vogue για να λανσάρει μια ψηφιακή βιτρίνα με ρούχα υψηλής αισθητικής διάσημων σχεδιαστών.

Το Personal Shopper είναι ένας ξεκάθαρος ανταγωνιστής σε υπηρεσίες styling όπως το Stitch Fix και το Trunk Club, το τελευταίο των οποίων ανήκει στην Nordstrom.

Το Stitch Fix ανέφερε καθαρή απώλεια 44,5 εκατομμυρίων δολαρίων για το τέταρτο τρίμηνο στις 22 Σεπτεμβρίου.

Ήταν μια ελαφριά ανάκαμψη από το προηγούμενο τρίμηνο, όταν οι πωλήσεις επλήγησαν από καθυστερήσεις που δημιουργήθηκαν εξαιτίας της πανδημίας. Η ζήτηση ενδυμάτων στο σύνολό της υπέφερε καθώς οι άνθρωποι συνέχιζαν να μένουν στο σπίτι. 

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.