21 Σεπ 2024
READING

Η Zalando παραδίδει μέσα στην ίδια ημέρα για την Adidas

3 MIN READ

Η Zalando παραδίδει μέσα στην ίδια ημέρα για την Adidas

Η Zalando παραδίδει μέσα στην ίδια ημέρα για την Adidas

Ο γερμανικός έμπορος λιανικής Zalando συνεργάστηκε με την Adidas για να οργανώσει την εκπλήρωση των παραγγελιών εκτός του Zalando shop.

Στο Παρίσι, οι δύο μελλοντικοί εταίροι διεξάγουν μια δοκιμή για τον τρόπο αποτελεσματικής καθοδήγησης της εφοδιαστικής αλυσίδας.

Κατά τη διάρκεια της πιλοτικής φάσης, η Zalando παραδίδει προϊόντα την ίδια ή την επόμενη μέρα από το δικό της κέντρο ανεφοδιασμού στο Moissy-Cramayel για τους πελάτες της Adidas στο Παρίσι.

Το ειδικό χαρακτηριστικό είναι ότι οι πελάτες δεν χρειάζεται να παραγγέλνουν τα προϊόντα τους από τον online γίγαντα, αλλά παραγγέλνουν τα στοιχεία στον ιστότοπο adidas.fr και η Zalando πραγματοποιεί την παράδοση.

Το πιλοτικό πρόγραμμα ξεκίνησε στις αρχές Αυγούστου και είναι το πρώτο πείραμα του Zalando σχετικά με πολυκαναλικά μοντέλα.

Με αυτήν την προσέγγιση, η εταιρεία θέλει να προσφέρει πρόσθετους και ευκολότερους τρόπους σύνδεσης με την πλατφόρμα Zalando.

Τα πρώτα πακέτα παραδόθηκαν με επιτυχία στους πελάτες της Adidas στο Παρίσι. Λαμβάνουν τις παραγγελίες τους πιο γρήγορα, μέσα στο ίδιο ή το επόμενο βράδυ, όλα με τη συνήθη εμφάνιση και αίσθηση.

Παρόλο που τα δέματα είναι συσκευασμένα σε ένα κέντρο εφοδιαστικής της Zalando, παραδίδονται σε ένα κιβώτιο αποστολής χωρίς φίρμα.

«Η δοκιμή είναι ένα σημαντικό βήμα στην στρατηγική μας για την πλατφόρμα και είμαστε πολύ χαρούμενοι που συνεργαζόμαστε για άλλη μια φορά με τον μακροπρόθεσμο εταίρο μας, την Adidas, για να δοκιμάσουμε μια συναρπαστική προσέγγιση όπου θα δημιουργούμε συμφωνίες προς όφελος των πελατών μας.

Επωφελούνται από την ταχύτατη παράδοση και οι πελάτες της Zalando ωφελούνται επειδή το πιλοτικό πρόγραμμά μας επιτρέπει να επεκτείνουμε τις περιοχές παράδοσής μας», λέει ο Jan Bartels, ανώτερος αντιπρόεδρος εκπλήρωσης των πελατών.

“Σαν αθλητική εταιρεία, γνωρίζουμε ότι η ταχύτητα κερδίζει,το  target group μας, ζουν σε έναν συνεχώς μεταβαλλόμενο κόσμο, ο οποίος διαμορφώνει τη συμπεριφορά και τις προσδοκίες τους.

Εκεί μπαίνει το πιλοτικό αυτό πρόγραμμα, όπου οι πελάτες της Adidas στη στρατηγικά σημαντική πόλη του Παρισιού επωφελούνται από την ταχύτερη παράδοση.

Το πιλοτικό έργο καταδεικνυει τι διακρίνει τη μακρόχρονη και επιτυχημένη συνεργασία μας. Η Adidas και η Zalando μοιράζονται ένα πάθος για πειραματισμό και καινοτομία.

Έχουμε αγωνία να δούμε πως θα ανταποκριθούν οι πελάτες μας σε αυτήν την προσφορά “, λέει η Alexandra Morton, ανώτερη αντιπρόεδρος διαχείρισης της αλυσίδας εφοδιασμού στην Ευρώπη στην Adidas.

Η Zalando σχεδιάζει να συμπληρώσει τις λύσεις Zalando Fulfillment Solutions (ZFS) με πολυκαναλικές λύσεις.

Περισσότερες από 100 εταιρείες χρησιμοποιούν το ZFS και αποθηκεύουν τμήματα της γκάμας των προϊόντων τους στις αποθήκες της Zalando.

Η Zalando είναι επί του παρόντος υπεύθυνη για τη διανομή σε πελάτες σε 14 ευρωπαϊκές αγορές.

“Στο Παρίσι δοκιμάζουμε με έναν συνεργάτη που δεν ανήκει στο ZFS, αλλά δοκιμάζουμε ένα σημαντικό συστατικό στοιχείο της μελλοντικής μας προσφοράς στη ZFS.

Έχουμε μεγάλη δυνατότητα να δοκιμάσουμε την πολυκαναλική προσέγγιση με μάρκες που ήδη αποθηκεύουν τμήματα του αποθέματός τους σε εμάς.

Με το άνοιγμα του ισχυρού ευρωπαϊκού δικτύου εφοδιαστικής της Zalando στους εταίρους μας, επωφελούνται από την εμπειρία μας στον τομέα της εφοδιαστικής και μαζί δουλεύουμε πιο αποτελεσματικά”, λέει ο Bartels.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.