19 Σεπ 2024
READING

Η H&M και η & Other Stories ξεκινούν τις πωλήσεις μέσω Tmall

2 MIN READ

Η H&M και η & Other Stories ξεκινούν τις πωλήσεις μέσω Tmall

Η H&M και η & Other Stories ξεκινούν τις πωλήσεις μέσω Tmall

Η μάρκα γυναικείων ενδυμάτων και άλλων ειδών της H&M Group θα ξεκινήσει ένα “flagship” κατάστημα στο Tmall το φθινόπωρο, κάνοντας την online αγορά B2C της Alibaba Group το πρώτο επίσημο κανάλι πωλήσεων της φίρμας στην Κίνα.

Το κατάστημα Tmall θα προσφέρει συλλογές σχεδιασμένες από τα τρία ατελιέ της εταιρείας  στο Παρίσι, τη Στοκχόλμη και το Λος Άντζελες, από παπούτσια, τσάντες και κοσμήματα έως αξεσουάρ και έτοιμα ενδύματα.

“Αυτή η συνεργασία σηματοδοτεί ένα ακόμη σημαντικό ορόσημο στην μακρόχρονη συνεργασία μας με τα εμπορικά σήματα της H&M Group και προσβλέπουμε να συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε για να επιτύχουμε αυξημένες εμπειρίες αγορών στους Κινέζους καταναλωτές”, δήλωσε η Jessica Liu, GM της Tmall Fashion and Luxury.

Η &Other Stories θα είναι η τέταρτη επωνυμία της H&M που θα συμμετάσχει στο Tmall, ακολουθώντας την H&M και την εταιρία H&M Home.

Η ετικέτα του οίκου H&M Monki άνοιξε ένα κατάστημα το 2016. Ο γίγαντας της ταχείας μόδας διαθέτει επίσης τις μάρκα denim, Weekday και Cheap Monday, την Cos, καθώς και το lifestyle brand, Arket.

“Ανυπομονούμε να ξεκινήσουμε αυτό το φθινόπωρο και δεν μπορούμε να περιμένουμε να γνωρίσουμε τους Κινέζους πελάτες μας και να δούμε τους δικούς τους συνδυασμούς με τις επιλογές των συλλογών μας”, δήλωσε η MD της & Other Stories, Sanna Lindberg.

Ξεκινώντας το 2013, η & Other Stories λειτουργεί 70 καταστήματα παγκοσμίως, ενώ το ηλεκτρονικό της κατάστημα παραδίδει σήμερα σε 15 χώρες στην Ευρώπη, τις Η.Π.Α. και την Κορέα.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.