24 Οκτ 2024
READING

Το “Flow” κερδίζει το Βραβείο Κοινού Fischer στο 30o Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας

2 MIN READ

Το “Flow” κερδίζει το Βραβείο Κοινού Fischer στο 30o Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας

Το “Flow” κερδίζει το Βραβείο Κοινού Fischer στο 30o Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας

Για 6η συνεχή χρονιά, η Fischer έδωσε την ευκαιρία στους θεατές του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας, να αναδείξουν την αγαπημένη τους ταινία. Το Flow του Γκιντς Ζιλμπαλόντις κέρδισε το Bραβείο Kοινού Fischer στην Τελετή Λήξης, κλείνοντας με πανηγυρικό τρόπο την σπουδαία κινηματογραφική γιορτή της πόλης. Μάλιστα, το Flow απέσπασε και το Βραβείο Καλύτερης Ταινίας Χρυσή Αθηνά, επιβεβαιώνοντας πως η γλυκόπικρη ταινία κινουμένων σχεδίων συγκίνησε τόσο την κριτική επιτροπή όσο και το κοινό.

Φέτος, το Φεστιβάλ έκλεισε 30 χρόνια γεμάτα σινεμά, τέχνη και ιστορίες που μας συντροφεύουν. Για 2 εβδομάδες, 50.000 θεατές είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν πάνω από 163 προβολές σε 11 κινηματογραφικές αίθουσες, παρέα με μία παγωμένη Fischer.

Η πιο σινεφίλ μπίρα, ήταν εκεί για να υποστηρίξει αυτή τη μοναδική κινηματογραφική εμπειρία, δίνοντας στα μέλη του Fischer Presents προσκλήσεις και σε όλους εμάς την ευκαιρία να ψηφίσουμε για το Βραβείο Κοινού Fischer την ταινία που ξεχωρίσαμε μεταξύ των 13 συμμετοχών στο διαγωνιστικό τμήμα του Φεστιβάλ.

Περισσότεροι από 6.000 θεατές συμμετείχαν στην ψηφοφορία για το Βραβείο Κοινού δίνοντας φωνή στους λάτρεις της 7ης τέχνης. Στην Τελετή Λήξης, το βραβείο απένειμε η Πηνελόπη Ζαούδη, Marketing Manager Fischer & International Brands της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας, η οποία δήλωσε: «Για εμάς, στη Fischer είναι σημαντικό που είμαστε παρόντες σε αυτήν την σπουδαία γιορτή, καθώς αυτό που πρεσβεύουμε ως μάρκα είναι η αναζήτηση ευκαιριών για να απολαμβάνουμε τη ζωή και το φετινό Φεστιβάλ μας έδωσε άπλετες, καθώς στις κινηματογραφικές αίθουσες περιηγηθήκαμε σε άλλους κόσμους, βιώσαμε ιστορίες που μας συγκίνησαν, μας προκάλεσαν να σκεφτούμε και μας άνοιξαν νέους ορίζοντες».

Με τη Fischer να συνεχίζει να συνοδεύει κάθε αυθεντική εμπειρία, το ραντεβού με τους σινεφίλ ανανεώνεται για του χρόνου. Κάθε μεγάλη κινηματογραφική στιγμή, άλλωστε, γίνεται μοναδική με μια Fischer!

Αν θες κι εσύ να απολαμβάνεις ξεχωριστές κινηματογραφικές εμπειρίες, γίνε μέλος στο Fischer Presents!

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.