24 Οκτ 2024
READING

Δύο Bronze διακρίσεις για τα My market στα Packaging Awards 2024!

1 MIN READ

Δύο Bronze διακρίσεις για τα My market στα Packaging Awards 2024!

Δύο Bronze διακρίσεις για τα My market στα Packaging Awards 2024!

Τα My market συνεχίζουν να καινοτομούν ακόμα και μέσα από τις συσκευασίες των προϊόντων τους. Αυτό επιβεβαιώθηκε από τη νέα σειρά My gusto – Dolcetto Mio η οποία λανσαρίστηκε φέτος το καλοκαίρι και ενθουσίασε μικρούς και μεγάλους, όχι μόνο για τις 12 λαχταριστές γεύσεις, αλλά και για την ξεχωριστή, εντυπωσιακή συσκευασία τους!

Συγκεκριμένα οι δύο βραβεύσεις ήταν οι εξής:

  • Bronze βραβείο στην κατηγορία «New Brand», για τα My gusto: Dolcetto mio Sorbet! Η εμφάνιση της σειράς sorbet παρουσιάζει την κάθε γεύση με μοναδικά γραφικά, προσελκύοντας τους καταναλωτές και δημιουργώντας αναγνωρισιμότητα για το προϊόν.
  • Bronze βραβείο στην κατηγορία «Marketing in the Greek Market», για τα My gusto: Dolcetto mio High Protein! Αναγνωρίζοντας την αυξημένη ζήτηση σε προϊόντα υψηλής πρωτεΐνης στην ελληνική αγορά τροφίμων, δημιουργήθηκε η σειρά παγωτών High Protein με στόχο να καλυφθούν οι διατροφικές ανάγκες των καταναλωτών. Ταυτόχρονα, η συσκευασία με τα μαύρα και χρυσά στοιχεία, έδωσε την εντύπωση της πολυτέλειας και αναβαθμισμένης ποιότητας, ενισχύοντας περαιτέρω το brand.

Τα βραβεία έρχονται ως αποτέλεσμα της προσήλωσης και των καθημερινών προσπαθειών των επιμέρους ομάδων των My market, με σκοπό ένα άρτιο τελικό προϊόν προς τους καταναλωτές που εμπιστεύονται την εταιρεία για τις αγορές τους.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.