19 Σεπ 2024
READING

OnlyFans: Οι κυρίες γίνανε μυθικά πλούσιες ή πως τα όμορφα κορίτσια ξεπέρασαν τους παίχτες του μπάσκετ παγκόσμια

5 MIN READ

OnlyFans: Οι κυρίες γίνανε μυθικά πλούσιες ή πως τα όμορφα κορίτσια ξεπέρασαν τους παίχτες του μπάσκετ παγκόσμια

OnlyFans: Οι κυρίες γίνανε μυθικά πλούσιες ή πως τα όμορφα κορίτσια ξεπέρασαν τους παίχτες του μπάσκετ παγκόσμια

Τι κοινό έχουν το περιβόητο για ενήλικές αισθησιακών καλλονών OnlyFans και το NBA των παιχταράδων του μπάσκετ; Ω! Μα Χρήματα! Πολλά, πολλά και ακόμα πιο πολλά χρήματα! Και ξαφνικά, ο κόσμος έμεινε με το στόμα ανοιχτό, λες και ανακάλυψε εκ νέου ο Κολόμβος την Αμερική!

Η είδηση είναι πως οι ωραίες και σέξι κυρίες, οι δημιουργοί περιεχομένου του OnlyFans, κέρδισαν περισσότερο από ένα δισεκατομμύριο δολάρια από τους κορυφαίους σταρ του μπάσκετ, αποδεικνύοντας πόσο επικερδής, μπορεί να είναι μια καριέρα που γυναίκες αυτόνομα, με ωράρια που οι ίδιες επιθυμούν και χωρίς διαμέσους, διοχετεύουν βαρύ αισθησιακό υλικό τους, στους μύστες – χρήστες των θέλγητρών τους. Και έτσι πολύ απλά, τα κορίτσια του OnlyFans κέρδισαν το 2023 – 24, γύρω στα 6,6 δισεκατομμύρια δολάρια, ξεπερνώντας κατά 1,7 δισεκατομμύρια δολάρια τα 4,9 δισεκατομμύρια δολάρια που κέρδισαν οι παίκτες του NBA.

Κορίτσια του OnlyFans VRS σούπερ σταρ NBA

Η νυν σούπερ σταρ του OnlyFans και πρώην έφηβη ντίβα της Disney, η εκρηκτικά απενοχοποιήμενη Μπέλλα Θορν κερδίζει, περισσότερο από 11 εκατομμύρια δολάρια το μήνα, κάπου 132.000.000 δολάρια το χρόνο

Η νυν σούπερ σταρ του OnlyFans και πρώην έφηβη ντίβα της Disney, η εκρηκτικά απενοχοποιήμενη Μπέλλα Θορν κερδίζει, περισσότερο από 11 εκατομμύρια δολάρια το μήνα, κάπου 132.000.000 δολάρια το χρόνο, δηλαδή, ενώ ο Στέφεν Κάρι ο πιο ακριβοπληρωμένος μπασκετμπολίστας έχει απολαβές 51.915.615 δολάρια, για την ίδια σεζόν του 2023-24, σύμφωνα με το ESPN. Η ομάδα του, οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς του Σαν Φρανσίσκο, αυτές τις μέρες και ύστερα από το ντόρο που προκάλεσαν οι συγκεκριμένες οικονομικές δημοσιεύσεις για τα κέρδη του OnlyFans φέρεται να αύξησαν τις ετήσιες απολαβές του πόιντ γκαρντ τους στα 55.761.216 δολάρια! Και πάλι, ούτε στο μικρό με εντυπωσιακό μανικιούρ δαχτυλάκι της Μπέλλα Θορν, δε φτάνει το αγόρι που ιδρώνει την φανέλα! Την ίδια περίοδο, ο σούπερ σταρ ΛεΜπρόν Τζέιμς, κέρδισε 47.607.350 δολαρίων παίρνοντας το τρίτο υψηλότερο εισόδημα, πίσω από τον πάουερ φόργουορντ των Φοίνιξ Σανς Κέβιν Ντουράντ με 47.649.433 δολάρια. Έλα όμως, που η άγνωστη κατά τα άλλα 24χρονη Βρετανίδα, κάτοικος Αυστραλίας, Μπόνι Μπλου, κέρδισε, απ το OnlyFans, 250.000 δολάρια σε μόλις 21 ημέρες, όταν ανέλαβε να έχει ερωτικές επαφές με 122 φοιτητές κολεγίου κατά τη διάρκεια των διακοπών του Spring Break, που οι 21 ετών πλέον νέοι, αποκτούν το δικαίωμα να πιούν και να ξεσαλώσουν με όποιον τρόπο επιθυμούν! Για να μη τρελαθούμε κιόλας με τα νέα περί κερδών και ζαλιστούμε να μετρούμε μηδενικά στα εκατομμύρια, να πούμε πως οι κυρίες του OnlyFans κερδίσουν περισσότερα από όλους τους σούπερ σταρς του ΝΒΑ, διότι απλά είναι πολύ περισσότερες απ αυτούς!

Γιατί η τόση πέραση το OnlyFans

Στην αφελή απορία «γιατί η τόση πέραση το OnlyFans, βρε παιδί μου;», η απάντηση είναι ξεκάθαρη. Γιατί το σεξ νυν και αεί, πουλάει! Οι ερωτικές φαντασιώσεις, ονειρώξεις, συνευρέσεις και οι ηδονικές τους απολαύσεις, απευθύνονται σε όλους και αφορούν, στο κάτω κάτω, στην καθημερινότητα μας, ίσως και την ρουτίνα μας. Το σεξ εκτός από την αναπαραγωγή, προκαλεί απόλαυση και ευχαρίστηση στον άνθρωπο, χαρά και ικανοποίηση. Είναι οικουμενικό, διαχρονικό, αταξικό άρα απευθύνεται σε όλους και όχι μόνο στους λάτρεις του ανταγωνισμού, της υπερέκκρισης αδρεναλίνης και τεστοστερόνης, όπως το ΝΒΑ. Στα ιστορικά στοιχεία της διάσημης αισθησιακής πλατφόρμας τώρα, ήταν Οκτώβριος του 2018, όταν ο Αμερικανός με ουκρανικές ρίζες προγραμματιστής, Λέονιτ Ραντβίσκι αγόρασε από τους Βρετανούς Τίμοθι και Γκάι Στόκελι, γιο και πατέρα,  το 75% μιας άγνωστης τότε διαδικτυακής επιχείρησης, η οποία ονομαζόταν OnlyFans. Εκείνη την εποχή, η πλατφόρμα είχε ελάχιστα εγγεγραμμένα μέλη, κυρίως πορνοστάρ, οι οποίες ανέβαζαν περιεχόμενο στον λογαριασμό τους, χρεώνοντας με ένα συγκεκριμένο ποσό τους χρήστες, που ήθελαν να το απολαύσουν. Με τον κορονοϊό, η βιομηχανία του πορνό, πέρασε τεράστια κρίση και με τον κόσμο να μένει κλεισμένος σπίτι, το OnlyFans εκτοξεύτηκε! Από το πρώτο lockdown και μέχρι τον Νοέμβριο του 2020 κατέγραψε έσοδα που ξεπέρασαν τα 400 εκατομμύρια δολάρια σύμφωνα με το Forbes, με το 80% από αυτά να προέρχονται από την αμερικανική αγορά! Αυξήθηκε, ακόμα και ο αριθμός των δημιουργών στην πλατφόρμα, φτάνοντας τα 1.6 εκατομμύρια, ενώ προστέθηκαν σταρς σαν την πρωταγωνίστρια, τραγουδίστρια και συνθέτρια, συγγραφέα και κινηματογραφίστρια πορνό Μπέλλα Θορν, ή την σούπερ σταρ της ραπ Cardi B. Ομοίως, αυξήθηκαν και τα άτομα που αποφάσιζαν να πληρώσουν μία ταπεινή συνδρομή τους στο OnlyFans, ξεπερνώντας τους 82 εκατομμύρια οπαδούς. Κι όλα αυτά μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα!

Θα μπορούσε ο ΛεΜπρόν Τζέιμς να κάνει αυτά που κάνει η Μπέλλα Θορν; Ε;

Στο Χ – Twitter το νέο για το ότι οι κυρίες του OnlyFans ξεπέρασαν τους παίκτες του ΝΒΑ σε κέρδη, χαιρετίστηκε με μια πληθώρα χιουμοριστικών σχολίων.  «Δεν με εκπλήσσει που τα κορίτσια βγάζουν πιο πολλά» γράφει κάποιος χρήστης «και εγώ προτιμώ να βλέπω πορνό παρά μπάσκετ». Άλλος γράφει πως «Ακόμη και το 0% των γυναικών του OnlyFans μπορεί να κερδίσει 1 παίκτη του NBA στο μπάσκετ».

Το σχόλιο όμως, που προσωπικά βρήκαμε πολύ χαριτωμένο, απαντούσε σε οργίλες διαμαρτυρίες τύπου «τι πράγματα είναι αυτά, οι γίγαντες του μπάσκετ να βγάζουν λιγότερα απ τις γυμνές κυρίες» και «τι αδικία». «Εντάξει!» έγραφε ο χρήστης του Χ, «αλλά θα μπορούσε ο ΛεΜπρόν Τζέιμς να κάνει αυτά που κάνει η Μπέλλα Θορν; Ε;».

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.