24 Οκτ 2024
READING

PublicBusiness.gr: Γιατί θεωρείται ο απόλυτος προορισμός για εταιρικές αγορές

4 MIN READ

PublicBusiness.gr: Γιατί θεωρείται ο απόλυτος προορισμός για εταιρικές αγορές

PublicBusiness.gr: Γιατί θεωρείται ο απόλυτος προορισμός για εταιρικές αγορές

Το PublicBusiness.gr υποδέχεται μια νέα εποχή, με ακόμα περισσότερες δυνατότητες για επαγγελματίες και επιχειρήσεις κάθε κλάδου και μεγέθους. Το ανανεωμένο portal δεν είναι απλώς ένας προορισμός για να κάνετε τις εταιρικές σας παραγγελίες αλλά είναι ένας ευέλικτος, ολοκληρωμένος συνεργάτης που προσφέρει ταχύτητα, ευκολία και σημαντικές εκπτώσεις.

Από γραφική ύλη και τεχνολογικό εξοπλισμό, μέχρι λευκές συσκευές και επαγγελματικά προϊόντα για τον κλάδο εστίασης, το PublicBusiness.gr είναι η ιδανική επιλογή για όλες τις ανάγκες της επιχείρησής σας.

Εκπληκτικές προσφορές γνωριμίας

Για να κάνει τις αγορές σας ακόμα πιο προσιτές, το PublicBusiness.gr προσφέρει εκπληκτικές προσφορές γνωριμίας για κάθε νέα εγγραφή στην πλατφόρμα. Συγκεκριμένα, όλοι οι νέοι χρήστες μπορούν να επωφεληθούν από μια έκπτωση 10% σε όλες τις αγορές άνω των 200€. Αν η παραγγελία σας περιλαμβάνει προϊόντα γραφικής ύλης, υπάρχει η δυνατότητα να απολαύσετε έκπτωση 20% σε επιλεγμένους κωδικούς για παραγγελίες άνω των 50€, συν δωρεάν μεταφορικά. Αυτό κάνει την πλατφόρμα ακόμα πιο ελκυστική για τις πρώτες αγορές, ενώ παρέχει τη δυνατότητα να εξοικονομήσετε σημαντικά ποσά.

Εξαιρετικά φιλική πλοήγηση

Αναγνωρίζοντας την ανάγκη για γρήγορες και αποτελεσματικές λύσεις, η ομάδα του PublicBusiness.gr έχει φροντίσει ώστε η νέα πλατφόρμα να προσφέρει εξαιρετικά φιλική πλοήγηση. Είτε είστε μικρή επιχείρηση, είτε μεγάλος οργανισμός, θα βρείτε αμέσως τα προϊόντα που αναζητάτε μέσα από μια τεράστια γκάμα ειδών. Το σημαντικότερο; Οι διαδικασίες παραγγελιοληψίας έχουν απλοποιηθεί, καθιστώντας τη διαδικασία γρήγορη και αποδοτική, με την παράδοση να πραγματοποιείται σε μόλις 24 ώρες από τη στιγμή που τοποθετείτε την παραγγελία σας, εφόσον υπάρχει διαθεσιμότητα.

Περισσότερα από 100.000 προϊόντα σε 15 κατηγορίες

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι το PublicBusiness.gr προσφέρει πάνω από 100.000 προϊόντα, κατανεμημένα σε 15 διαφορετικές κατηγορίες. Από γραφική ύλη, συσκευές τεχνολογίας και λευκές συσκευές, μέχρι εξειδικευμένο εξοπλισμό για ξενοδοχειακές μονάδες, έπιπλα γραφείου και άλλα. Αυτό σημαίνει ότι κάθε επιχείρηση, ανεξάρτητα από τον τομέα στον οποίο δραστηριοποιείται, μπορεί να βρει ό,τι χρειάζεται σε έναν μόνο διαδικτυακό προορισμό.

Ειδικότερα, ο κλάδος HORECA (ξενοδοχεία, εστίαση, καφετέριες) θα βρει εξειδικευμένα προϊόντα που ανταποκρίνονται πλήρως στις ανάγκες της καθημερινής λειτουργίας τους.

Πολλαπλοί τρόποι πληρωμής

Αυτό που κάνει το PublicBusiness.gr να ξεχωρίζει είναι η προσαρμοστικότητα στις ανάγκες κάθε επαγγελματία. Η πλατφόρμα προσφέρει πολλαπλούς τρόπους πληρωμής, με δυνατότητα πιστωτικής ευχέρειας και δόσεων. Έτσι, κάθε επιχείρηση μπορεί να διαχειριστεί με άνεση τις παραγγελίες της, ρυθμίζοντας τις πληρωμές με βάση τις δικές της οικονομικές δυνατότητες. Ο ευέλικτος τρόπος πληρωμής διασφαλίζει ότι οι επιχειρήσεις μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες τους χωρίς να επιβαρύνονται άμεσα με το πλήρες κόστος των αγορών.

Ένας προσωπικός σύμβουλος κοντά σας

Επιπλέον, η ανανεωμένη πλατφόρμα συνοδεύεται από την υπηρεσία του Προσωπικού Συμβούλου, η οποία παρέχει πλήρη έλεγχο των παραγγελιών και των πληρωμών σας. Ο προσωπικός σας σύμβουλος σας δίνει τη δυνατότητα να παρακολουθείτε τις προηγούμενες αγορές σας, ενώ σας ενημερώνει για τις τρέχουσες πιστώσεις και τις επιλογές που έχετε για τη διαχείριση του λογαριασμού σας. Είναι σαν να έχετε πάντα δίπλα σας έναν επαγγελματία που γνωρίζει τις ανάγκες σας και είναι έτοιμος να σας προσφέρει λύσεις ανά πάσα στιγμή.

Οι προτιμήσεις σας σάς περιμένουν

Ακόμα μία εξαιρετικά χρήσιμη λειτουργία του PublicBusiness.gr είναι η νέα υπηρεσία “Λίστες”. Μέσω αυτής της υπηρεσίας, οι επιχειρήσεις που πραγματοποιούν συχνές, επαναλαμβανόμενες παραγγελίες, έχουν τη δυνατότητα να αποθηκεύουν τις προτιμήσεις τους για μελλοντική χρήση. Αυτό σημαίνει ότι δεν χρειάζεται κάθε φορά να αναζητούν από την αρχή τα προϊόντα που τους ενδιαφέρουν, εξοικονομώντας πολύτιμο χρόνο και μειώνοντας τα περιθώρια σφαλμάτων. Επιπλέον, η πλατφόρμα επιτρέπει τη δημιουργία πολλαπλών προφίλ χρήστη, ώστε κάθε τμήμα ή συνεργάτης της επιχείρησής σας να μπορεί να διαχειρίζεται τις δικές του παραγγελίες ανεξάρτητα.

Παράδοση εντός 24 ωρών

Η υπηρεσία Next Day Delivery είναι ένα από τα ισχυρότερα σημεία του PublicBusiness.gr. Για όλες τις παραγγελίες που είναι διαθέσιμες, η παράδοση πραγματοποιείται μέσα σε 24 ώρες. Αυτό είναι εξαιρετικά σημαντικό για επιχειρήσεις που λειτουργούν σε ταχύτατους ρυθμούς και χρειάζονται να παραλάβουν τα προϊόντα τους άμεσα για να συνεχίσουν την καθημερινή τους λειτουργία χωρίς καθυστερήσεις.

Το εμπιστεύονται πάνω από 300.000 ελεύθεροι επαγγελματίες και επιχειρήσεις

Με περισσότερους από 300.000 ελεύθερους επαγγελματίες και επιχειρήσεις ήδη εγγεγραμμένους στην πλατφόρμα, το PublicBusiness.gr έχει καθιερωθεί ως ο κορυφαίος προορισμός για εταιρικές προμήθειες. Η ευελιξία, η ταχύτητα και οι μοναδικές προσφορές καθιστούν το PublicBusiness.gr έναν αναντικατάστατο συνεργάτη για κάθε επιχείρηση που επιθυμεί να εξασφαλίσει την καλύτερη ποιότητα προϊόντων, σε άριστες τιμές, με την υποστήριξη ενός σύγχρονου, φιλικού προς τον χρήστη περιβάλλοντος.

Εάν δεν έχετε εγγραφεί ακόμα, τώρα είναι η στιγμή να το κάνετε. Με τις ειδικές προσφορές γνωριμίας να σας περιμένουν, η πρώτη σας παραγγελία θα συνοδευτεί από σημαντικές εκπτώσεις που θα σας βοηθήσουν να κάνετε μια δυναμική αρχή στις αγορές σας. Μπείτε τώρα στο PublicBusiness.gr, δημιουργήστε τον λογαριασμό σας και επωφεληθείτε από τις δυνατότητες και τις προσφορές που μόνο το PublicBusiness.gr μπορεί να σας προσφέρει.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.