17 Οκτ 2024
READING

Το συνέδριο της ESOMAR για το 2024 φέρνει κορυφαίες μάρκες και κρίσιμα θέματα στο παγκόσμιο σκηνικό

2 MIN READ

Το συνέδριο της ESOMAR για το 2024 φέρνει κορυφαίες μάρκες και κρίσιμα θέματα στο παγκόσμιο σκηνικό

Το συνέδριο της ESOMAR για το 2024 φέρνει κορυφαίες μάρκες και κρίσιμα θέματα στο παγκόσμιο σκηνικό

Το πολυαναμενόμενο κορυφαίο, ετήσιο συνέδριο της ESOMAR, για την έρευνα, τα insights & τα data analytics,  θα διεξαχθεί στην Αθήνα, μεταξύ 8 και 11 Σεπτεμβρίου 2024.

Το θέμα του φετινού Συνεδρίου είναι «Νους, Μύθος, Μηχανή» και θα διερευνήσει το σημείο συνάντησης της ανθρώπινης έμπνευσης, της τεχνολογικής καινοτομίας και της μεθοδολογικής εξέλιξης στον κόσμο των insights.

Το τετραήμερο του συνεδρίου θα περιλαμβάνει πάνω από 200 ομιλητές από περισσότερες από 30 χώρες, συμπεριλαμβανομένων και εκπροσώπων από κορυφαίες μάρκες όπως Microsoft, PepsiCo, Meta, The Coca-Cola Company, Nestlé, Amazon και L’Oreal.

Οι συμμετέχοντες θα κερδίσουν πολύτιμα insights αναφορικά με τις τελευταίες τάσεις στην Τεχνητή Νοημοσύνη, Βιωσιμότητα, Διαφορετικότητα, και άλλα κρίσιμα θέματα που διαμορφώνουν τον κλάδο.

Στους κεντρικούς ομιλητές περιλαμβάνονται η νευροεπιστήμων και ειδική στην τεχνητή νοημοσύνη Vivien Ming, η DEI υπέρμαχος Jess Pettit, ο οικονομολόγος Philipp Kristian και η φιλόσοφος τεχνητής νοημοσύνης Nell Watson, ο καθένας προβάλλοντας τη δική του οπτική σχετικά με το πως να καθοδηγούμαστε ανάμεσα στα μελλοντικά insights με την ηθική, την καινοτομία και το ανθρώπινο πρόσωπο στο προσκήνιο.

Επιπλέον, πέραν του πλήρους προγράμματος των παρουσιάσεων και εξειδικευμένων σεμιναρίων, οι συμμετέχοντες θα απολαύσουν αποκλειστικές ευκαιρίες για δικτύωση, συμπεριλαμβανομένης και της εμπειρίας της νυκτερινής ζωής της Αθήνας μαζί με ένα πλουσιοπάροχο Μεσογειακό σουαρέ υπό το φως του φεγγαριού. Το συνέδριο θα διεξαχθεί στο  Athenaeum InterContinental και υπόσχεται μια αξέχαστη εμπειρία στο λίκνο του δυτικού πολιτισμού. Επισκεφθείτε το www.esomar-congress.com για περισσότερες πληροφορίες.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.