08 Σεπ 2024
READING

Ελληνο-Ιταλικός εμπορικός οδηγός 2024-2025 σε ηλεκτρονική μορφή

2 MIN READ

Ελληνο-Ιταλικός εμπορικός οδηγός 2024-2025 σε ηλεκτρονική μορφή

Ελληνο-Ιταλικός εμπορικός οδηγός 2024-2025 σε ηλεκτρονική μορφή

Tο Ελληνο-Ιταλικό Επιμελητήριο Αθήνας ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά την έκδοση του ηλεκτρονικού Ελληνο-Ιταλικού Εμπορικού Οδηγού 2024-2025  σε μία ακόμα πρωτοβουλία  αποτύπωσης του Eλληνo-Ιταλικού επιχειρείν σε μια ενιαία πλατφόρμα.

Ο Οδηγός περιλαμβάνει τους κυριότερους εκφραστές του Made in Italy στην Ελληνική αγορά, με τα Μέλη Στήριξης του Επιμελητηρίου μας να εμφανίζονται με ειδική καταχώρηση σε ξεχωριστή ενότητα του Οδηγού.

Ο Ελληνο-Ιταλικός Εμπορικός Οδηγός θα παρουσιάσει σε μία πολυτελή έκδοση  σε ξεχωριστές ενότητες τα Μέλη του ‘Ελληνο Ιταλικού Επιμελητηρίου Αθήνας, τις ιταλικές εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην ελληνική αγορά, οικονομικά και εμπορικά στοιχεία των 2 χωρών καθώς και χρήσιμες διευθύνσεις για την Ιταλία.

Επιπλέον, περιλαμβάνει ειδικές ενότητες με τις δράσεις του Ελληνο Ιταλικού Επιμελητηρίου Αθήνας, τις κυριότερες ιταλικές εμπορικές εκθέσεις, σημεία ιδιαίτερων ιταλικών γεύσεων στην Ελλάδα, και χρήσιμα στοιχεία για το Ιταλικό επιχειρείν, αποτυπώνοντας το Made in Italy στην Ελλάδα.

Ο Οδηγός θα διανεμηθεί δωρεάν, ηλεκτρονικά στα Μέλη, τους διαφημιζόμενους, τους φορείς και οργανισμούς του οικονομικού και εμπορικού κλάδου των δύο χωρών, τα ελληνικά και ιταλικά επιμελητήρια, τους εκθέτες και τους επισκέπτες εξειδικευμένων ελληνικών εμπορικών εκθέσεων, στη διάρκεια workshops και επιχειρηματικών αποστολών στις οποίες συμμετέχει το Επιμελητήριο στην Ιταλία και την Ελλάδα.

Ο Ελληνο -Ιταλικός Εμπορικός Οδηγός θα αναρτηθεί και θα είναι διαθέσιμος ηλεκτρονικά στο site του Επιμελητηρίου www.italia.gr  καθώς και στη σελίδα του στο facebook.

Οι ενδιαφερόμενοι για τη συμμετοχή τους στην ηλεκτρονική έκδοση του ΕΛΛΗΝΟ-ΙΤΑΛΙΚΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΟΔΗΓΟΥ  καθώς και για τον τιμοκατάλογο των διαφημιστικών καταχωρήσεων μπορούν να επικοινωνήσουν με τα γραφεία μας στο Τ.:210.7213209 (υπεύθυνος Mario Giannotti) ή να στείλουν mail στο  giannotti@italia.gr και italia@italia.gr ).

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.