08 Σεπ 2024
READING

Η WEST στην κορυφή των Sales Excellence Awards

3 MIN READ

Η WEST στην κορυφή των Sales Excellence Awards

Η WEST στην κορυφή των Sales Excellence Awards

Με 4 ξεχωριστές διακρίσεις τιμήθηκε η WEST, στην λαμπρή τελετή απονομής των Sales Excellence Awardsπου πραγματοποιήθηκε στις 27 Ιουνίου, στο Anassa City Events, με την παρουσία 600 στελεχών από κορυφαίες εταιρείες, για να αναδειχθούν τα πρόσωπα, τα τμήματα και οι εταιρείες που βρέθηκαν στην κορυφή των Πωλήσεων για το 2024.

Η WEST, με 30 χρόνια επιτυχημένης πορείας στον χώρο των πωλήσεων και του marketing, αποδεικνύει την δέσμευσή της στην παροχή κορυφαίων υπηρεσιών για τους συνεργάτες  της, με την ανάπτυξη  των πωλήσεων να αποτελεί πρωταρχικό στόχο κάθε στρατηγικής ενέργειας που υλοποιεί.

Βέβαια, η επίτευξη της ολιστικής επιτυχίας στη σημερινή δυναμική αγορά απαιτεί εμπειρία, γνώση, προσήλωση, προσαρμοστικότητα και καινοτομία. xχαρακτηριστικά και στοιχεία που διέπουν την WEST.

Κατανοώντας την σπουδαιότητα στοχευμένων δράσεων για την επίτευξη της ουσιαστικής δέσμευσης και την παροχή απτών αποτελεσμάτων για τους πελάτες μας, συνεχίζουμε να προχωράμε σε στρατηγικές συνεργασίες που ξεχωρίζουν.

Αναγνώριση των στρατηγικών της WEST στον χώρο των Πωλήσεων και του Marketing

Η αναγνώριση στα φετινά Sales Excellence Awards αποτελεί απόδειξη πάνω από όλα πως η WEST είναι οι άνθρωποί της, αφού πίσω από κάθε επιτυχία βρίσκονται εκείνοι που επινόησαν, οργάνωσαν και εκτέλεσαν τις καινοτόμες στρατηγικές που ξεχώρισαν και ανέδειξαν τους πελάτες μας και τα προϊόντα τους σε κορυφαία της αγοράς.

WESTUNILEVER: Προωθητικές ενέργειες σε τελικό σημείο πώλησης

Έτσι, η WEST μαζί με την UNILEVER τιμήθηκαν με το βραβείο Gold, στην κατηγορία ‘Best service provider για τις πωλήσεις’. Το βραβείο αφορά παρόχους υπηρεσιών, λύσεων, συστημάτων και προγραμμάτων προς άλλες εταιρείες για την υποστήριξη των πωλήσεων.

WEST – ΑΘΗΝΑΪΚΉ ΖΥΘΟΠΟΙΙΑ‘: Αύξηση πωλήσεων / προϊόντα

Στην κατηγορία ‘Αύξηση πωλήσεων / προϊόντα, η WEST μαζί με την ΑΘΗΝΑΪΚΉ ΖΥΘΟΠΟΙΙΑ τιμήθηκαν με το Silver βραβείο για το Sales Islands Excellence. Το βραβείο αφορά την αύξηση των πωλήσεων στο σύνολο των κατηγοριών ή σε επιμέρους κατηγορίες προϊόντων, σε απόλυτους αριθμούς ή ως ποσοστό επί των συνολικών πωλήσεων.

WEST – SAMSUNG: Προωθητικές ενέργειες σε τελικό σημείο πώλησης’

Στην κατηγορία ‘Προωθητικές ενέργειες σε τελικό σημείο πώλησης’, η WEST μαζί με την SAMSUNG τιμήθηκαν με το Bronze βραβείο για την στρατηγική τους. Το βραβείο αφορά σε Below the Line ενέργειες που έφεραν σημαντικά αποτελέσματα στις πωλήσεις, στο λανσάρισμα προϊόντος / υπηρεσίας, στην αύξηση του πελατολογίου και των μεριδίων αγοράς.

WEST – NESTLE: Υιοθέτηση & αξιοποίηση βέλτιστων πρακτικών’

Αντίστοιχα, στην κατηγορία ‘Υιοθέτηση & αξιοποίηση βέλτιστων πρακτικών’, η WEST απέσπασε το Bronzeβραβείο για την Bold Execution της για λογαριασμό της NESTLE. Το βραβείο αφορά στην αξιοποίηση εξελιγμένων πρακτικών μοντέλων/τεχνικών πωλήσεων ή εξειδίκευση αυτών των τεχνικών (μεθόδων) στις ιδιαιτερότητες των πωλήσεων της εταιρείας.

Ο πρόεδρος του Ομίλου Επιχειρήσεων της WEST και του ΙΠΕ, Αντώνης Ποταμίτης, δήλωσε την ημέρα των βραβείων πως ‘είναι σημαντικό να επιβραβεύουμε τον κόπο και την αγωνία των τμημάτων πωλήσεων προκειμένου να επιτύχουν τον στόχο της χρονιάς και να  διακριθούν στους  άριστους των πωλήσεων. Στα φετινά βραβεία είχαμε την μεγαλύτερη συμμετοχή όλων των χρόνων αφού συμμετείχαν πάνω από 600 άτομα στη βραδιά της απονομής των βραβείων και είμαστε πολύ χαρούμενοι. Το  Ινστιτούτο θα συνεχίσει με τον ίδιο ζήλο το έργο του και τα επόμενα χρόνια προκειμένου να αποτελεί εστία γνώσεων, εμπειριών και βραβεύσεων στο κλάδο των πωλήσεων με απήχηση σε όλη την Ελληνική αγορά’.

Σε αυτό το κλίμα, στην WEST είμαστε υπερήφανοι που με την εμπειρία και την αφοσίωσή μας συνεχίζουμε να αποτελούμε φωτεινό παράδειγμα ήθους, ομαδικότητας και σκληρής δουλειάς, στοιχεία που συνέβαλαν στην ανάπτυξη και την εξέλιξη της ίδιας της WEST επί 30 συναπτά έτη.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.