07 Σεπ 2024
READING

Μαρία Αρτίκη, Διευθύντρια Marketing & Επικοινωνίας της OK Anytime Market | “Ενδιαφερόμαστε για την επέκταση του δικτύου μας σε αστικές και ημιαστικές περιοχές με υψηλή εμπορική κίνηση και πληθυσμό”

3 MIN READ

Μαρία Αρτίκη, Διευθύντρια Marketing & Επικοινωνίας της OK Anytime Market | “Ενδιαφερόμαστε για την επέκταση του δικτύου μας σε αστικές και ημιαστικές περιοχές με υψηλή εμπορική κίνηση και πληθυσμό”

Μαρία Αρτίκη, Διευθύντρια Marketing & Επικοινωνίας της OK Anytime Market | “Ενδιαφερόμαστε για την επέκταση του δικτύου μας σε αστικές και ημιαστικές περιοχές με υψηλή εμπορική κίνηση και πληθυσμό”

Σε μια πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση μιλήσαμε με την κ.Μαρία Αρτίκη, Διευθύντρια Marketing & Επικοινωνίας της OK Anytime Market για τους στόχους της εταιρείας , το προφίλ του υποψήφιου συνεργάτη και τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της επιχειρηματικής πρότασης που προσφέρει.

Ποιο είναι το προφίλ του υποψηφίου συνεργάτη που αναζητάτε;

Ο ιδανικός υποψήφιος συνεργάτης για την OK Anytime Market A.E. είναι ένας δυναμικός και φιλόδοξος επιχειρηματίας με όραμα και πάθος για την εξυπηρέτηση του πελάτη. Δεν μας ενδιαφέρει να έχει προηγούμενη εμπειρία στη λιανική πώληση ή στη διαχείριση καταστημάτων αλλά καλό θα ήταν να διαθέτει οργανωτικές και διοικητικές ικανότητες, και να είναι πρόθυμος να ακολουθήσει τα υψηλά πρότυπα και τις διαδικασίες της εταιρείας. Επιπλέον, η ικανότητα να αναγνωρίζει και να εκμεταλλεύεται επιχειρηματικές ευκαιρίες είναι απαραίτητη.

Ποια είναι η επιχειρηματική πρόταση της OK Anytime Market A.E.;

Η OK Anytime Market προσφέρει μια ολοκληρωμένη επιχειρηματική πρόταση που περιλαμβάνει εκπαίδευση, συνεχή υποστήριξη και πρόσβαση σε ένα καλά εδραιωμένο brand με ισχυρή παρουσία στην αγορά. Οι συνεργάτες μας επωφελούνται από ένα ευρύ φάσμα προϊόντων υψηλής ποιότητας, ελκυστικές τιμές και προωθητικές ενέργειες, καθώς και από την τεχνογνωσία μας στη διαχείριση καταστημάτων λιανικής. Η επένδυση σε ένα OK MARKETS κατάστημα παρέχει ένα σταθερό και προσοδοφόρο επιχειρηματικό μοντέλο με υψηλές αποδόσεις.

 Ποια συγκριτικά πλεονεκτήματα έχει η OK MARKETS ως επιλογή franchise;

  • Ένα ισχυρό και αναγνωρίσιμο brandname.
  • Συνεχής εκπαίδευση και υποστήριξη για τους συνεργάτες.
  • Προσαρμοσμένες λύσεις μάρκετινγκ και προώθησης.
  • Εκτεταμένο δίκτυο προμηθευτών και ποικιλία προϊόντων.
  • Τεχνολογικές υποδομές που υποστηρίζουν τη διαχείριση των καταστημάτων.
  • Στρατηγικά επιλεγμένες τοποθεσίες για μέγιστη εμπορική απόδοση.

Ο ιδανικός υποψήφιος συνεργάτης για την OK Anytime Market A.E. είναι ένας δυναμικός και φιλόδοξος επιχειρηματίας με όραμα και πάθος για την εξυπηρέτηση του πελάτη

Σε ποιες περιοχές έχετε ενδιαφέρον για το άνοιγμα νέων καταστημάτων;

Ενδιαφερόμαστε για την επέκταση του δικτύου μας σε αστικές και ημιαστικές περιοχές με υψηλή εμπορική κίνηση και πληθυσμό. Ειδικό ενδιαφέρον υπάρχει για τις μεγάλες πόλεις και τα προάστια τους, καθώς και για περιοχές με αυξημένο τουριστικό ρεύμα. Στόχος μας είναι να βρισκόμαστε κοντά στους καταναλωτές και να καλύπτουμε τις ανάγκες τους σε κάθε γειτονιά. Αυτή η προσέγγιση αφορά και τα δυο brands, δηλαδή το δίκτυο καταστημάτων OK Anytime Markets & OK Grocery super market & deli.

 Ποια χαρακτηριστικά έχει μια καλή συνεργασία;

 Μια καλή συνεργασία χαρακτηρίζεται από αμοιβαία εμπιστοσύνη, διαφάνεια και συνεχή επικοινωνία. Οι συνεργάτες μας πρέπει να είναι δεσμευμένοι στην επίτευξη των κοινών μας στόχων, να επιδεικνύουν συνέπεια και υπευθυνότητα στη λειτουργία του καταστήματός τους και να διατηρούν υψηλά πρότυπα εξυπηρέτησης πελατών. Η προθυμία για υιοθέτηση των καινοτομιών και των βέλτιστων πρακτικών της εταιρείας είναι επίσης απαραίτητη.

 Ποια είναι τα σχέδιά σας για τα επόμενα χρόνια;

Τα σχέδιά μας για τα επόμενα χρόνια περιλαμβάνουν τη συνεχή ανάπτυξη και επέκταση του δικτύου μας με νέα καταστήματα σε στρατηγικές τοποθεσίες, την ενίσχυση της τεχνολογικής μας υποδομής για τη βελτίωση της εμπειρίας των πελατών, και την εισαγωγή νέων προϊόντων και υπηρεσιών που θα καλύπτουν τις σύγχρονες ανάγκες των καταναλωτών. Παράλληλα, θα συνεχίσουμε να επενδύουμε στην εκπαίδευση και υποστήριξη των συνεργατών μας, ώστε να εξασφαλίζουμε την υψηλή ποιότητα και την επιτυχία όλων των καταστημάτων μας.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.