07 Σεπ 2024
READING

Κατερίνα Παπαγεωργίου, Chief Operating & Strategy Officer της Goody’s – Everest: «Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε δυνατές και μακροχρόνιες συνεργασίες που βασίζονται στην αμοιβαία εμπιστοσύνη και στην κοινή επιδίωξη της αριστείας»

4 MIN READ

Κατερίνα Παπαγεωργίου, Chief Operating & Strategy Officer της Goody’s – Everest: «Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε δυνατές και μακροχρόνιες συνεργασίες που βασίζονται στην αμοιβαία εμπιστοσύνη και στην κοινή επιδίωξη της αριστείας»

Κατερίνα Παπαγεωργίου, Chief Operating & Strategy Officer της Goody’s – Everest: «Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε δυνατές και μακροχρόνιες συνεργασίες που βασίζονται στην αμοιβαία εμπιστοσύνη και στην κοινή επιδίωξη της αριστείας»

Με μακρόχρονη δραστηριότητα που ξεπερνά τα 50 χρόνια στον χώρο της εστίασης και συστήνοντας στο κοινό κάποια από τα πιο γνωστά σήμερα στον κλάδο του καφέ και του γρήγορου φαγητού, όπως βέβαια τα Goody’s Burger House, τα Everest, τα Flocafe και τα La Pasteria, η Goody’s – Everest Group of Companies χαράσσουν μία δυναμική στρατηγική στο κομμάτι franchise, με συνεργασίες σε Ελλάδα και εξωτερικό, αφού τα σήματα του ομίλου λειτουργούν σε 12 χώρες με πάνω 560 σημεία πώλησης.

Μιλήσαμε με την Κατερίνα Παπαγεωργίου – Chief Operating & Strategy Officer της εταιρείας, η οποία μας εξήγησε ποια είναι ακριβώς η επιχειρηματική της πρόταση, το προφίλ του ιδανικού συνεργάτη και τα πλεονεκτήματα που διαθέτει η εταιρεία ως επιλογή franchise. 

Ποιο είναι το προφίλ του υποψηφίου συνεργάτη που αναζητάτε;

Αναζητούμε συνεργάτες με όρεξη για μάθηση, που διαθέτουν επιχειρηματικό πνεύμα και είναι έτοιμοι να ακολουθήσουν τις αξίες και τα πρότυπα της εταιρείας μας. Η ικανότητα να προσαρμόζονται στις απαιτήσεις της αγοράς και να διαχειρίζονται αποτελεσματικά τις επιχειρηματικές δραστηριότητες είναι επίσης σημαντικά χαρακτηριστικά.

Ποια είναι η επιχειρηματική πρόταση της εταιρείας;

Η επιχειρηματική πρόταση της εταιρείας μας βασίζεται στην παροχή υψηλής ποιότητας προϊόντων και υπηρεσιών που ικανοποιούν τις ανάγκες και τις προσδοκίες των καταναλωτών. Προσφέρουμε ένα ολοκληρωμένο πακέτο υποστήριξης στους συνεργάτες μας, το οποίο περιλαμβάνει εκπαίδευση, μάρκετινγκ, και συνεχή καθοδήγηση, προκειμένου να διασφαλιστεί η επιτυχία και η βιωσιμότητα των καταστημάτων τους. Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε δυνατές και μακροχρόνιες συνεργασίες που βασίζονται στην αμοιβαία εμπιστοσύνη και στην κοινή επιδίωξη της αριστείας.

Ποια συγκριτικά πλεονεκτήματα έχει η Goody’s – Everest, ως επιλογή franchise;

Η Goody’s – Everest και οι υπόλοιπες μάρκες της GBH έχουν πάνω από 50 χρόνια εμπειρίας στο χώρο του franchise. Αυτή η μακροχρόνια εμπειρία μας επιτρέπει να παρέχουμε στους συνεργάτες μας ισχυρή υποστήριξη και καθοδήγηση. Δεν είμαστε καινούργιοι στον χώρο και αυτό μας δίνει το πλεονέκτημα της βαθιάς γνώσης της αγοράς και των καταναλωτικών τάσεων. Προστατεύουμε τις συνεργασίες μας με συνέπεια και δέσμευση, εξασφαλίζοντας ότι κάθε συνεργάτης μας λαμβάνει την απαιτούμενη υποστήριξη για να πετύχει. Επιπλέον, οι μάρκες μας είναι γνωστές και αγαπητές από το κοινό, προσφέροντας ισχυρή αναγνωρισιμότητα και αξιοπιστία, κάτι που διευκολύνει την επιχειρηματική ανάπτυξη των συνεργατών μας.

Για τα επόμενα χρόνια, τα πλάνα μας περιλαμβάνουν την διεύρυνση του δικτύου των καταστημάτων μας, τόσο σε εθνικό όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο

Ποια χαρακτηριστικά έχει μια καλή συνεργασία;

Μια καλή συνεργασία διακρίνεται από την αμοιβαία εμπιστοσύνη και τον σεβασμό, όπου και οι δύο πλευρές εργάζονται με διαφάνεια και ειλικρίνεια. Η επικοινωνία είναι ανοιχτή και συχνή, επιτρέποντας την επίλυση προβλημάτων και την ανταλλαγή ιδεών με αποτελεσματικότητα. Η αμοιβαία υποστήριξη και η αφοσίωση στην επίτευξη κοινών στόχων είναι επίσης καθοριστικές. Οι συνεργάτες πρέπει να μοιράζονται κοινές αξίες και να έχουν μια κοινή προσέγγιση στην εξυπηρέτηση των πελατών και στην επιδίωξη της επιχειρηματικής αριστείας. Η προσαρμοστικότητα και η ευελιξία επίσης διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο, καθώς οι συνθήκες της αγοράς μπορεί να αλλάζουν και οι συνεργάτες πρέπει να είναι έτοιμοι να ανταποκριθούν σε νέες προκλήσεις.

Ποια είναι τα σχέδιά σας για τα επόμενα χρόνια;

Για τα επόμενα χρόνια, τα πλάνα μας περιλαμβάνουν την διεύρυνση του δικτύου των καταστημάτων μας, τόσο σε εθνικό όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο. Επενδύουμε σε καινούριες τεχνολογίες και καινοτομίες για να βελτιώσουμε την εμπειρία των πελατών και να αυξήσουμε την αποδοτικότητα της λειτουργίας μας. Σκοπεύουμε να συνεχίσουμε να αναπτύσσουμε και να εξελίσσουμε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας, προσαρμοζόμενοι στις μεταβαλλόμενες ανάγκες και προτιμήσεις των καταναλωτών. Επιπλέον, θα δώσουμε έμφαση στην ενίσχυση της εκπαίδευσης και της υποστήριξης των συνεργατών μας, διασφαλίζοντας ότι διαθέτουν τα εργαλεία και τις γνώσεις που χρειάζονται για να επιτύχουν. Τέλος, αποσκοπούμε στη διατήρηση και ενίσχυση της εταιρικής μας κοινωνικής ευθύνης, συμβάλλοντας θετικά στην κοινωνία και στο περιβάλλον.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.