03 Ιούλ 2024
READING

H Coffee Berry προσφέρει μια δυναμική πρόταση συνεργασίας για κάθε νέο επιχειρηματία

7 MIN READ

H Coffee Berry προσφέρει μια δυναμική πρόταση συνεργασίας για κάθε νέο επιχειρηματία

H Coffee Berry προσφέρει μια δυναμική πρόταση συνεργασίας για κάθε νέο επιχειρηματία

Με τη χώρα μας να βρίσκεται πλέον σταθερά σε τροχιά ανάπτυξης, τους διεθνείς οίκους να αναβαθμίζουν διαρκώς τις προοπτικές της Ελληνικής Οικονομίας και με δεδομένη την ανοδική πορεία του ΑΕΠ, οι επιχειρηματικές ευκαιρίες που προκύπτουν, σίγουρα δεν περνούν απαρατήρητες.

Η εποχή μάλιστα, μοιάζει ιδανική για όσους διακρίνουν ότι πλέον είναι εφικτό να ξεκινήσει κανείς τη δική του επιχείρηση χωρίς μάλιστα να διαθέτει ολόκληρο το αρχικό κεφάλαιο που απαιτείται, χωρίς να διακινδυνεύει την θέση του σε μια πιθανότατα άγνωστη αγορά αφού μπορεί να εξασφαλίσει πολύ εξειδικευμένη βοήθεια και καθοδήγηση και να έχει στο πλευρό του διαρκώς έμπειρους επαγγελματίες που θα προσφέρουν τα μέγιστα για να επιτύχει κάθε προσπάθεια.

Με δυο λόγια, η περίοδος που διανύουμε, μοιάζει να είναι η εποχή των μεγάλων ευκαιριών  για εκείνους που βλέπουν το μέλλον τους μέσα από μια συνεργασία στο μοντέλο του franchising.

Μία δυναμική ευκαιρία από το franchise της Coffee Berry

«Δυναμική» είναι μια κατάσταση η οποία εξελίσσεται και δεν μένει σταθερή. Με αυτή την έννοια, η ευκαιρία που προσφέρει η Coffee Berry σε νέους συνεργάτες franchising, είναι απολύτως δυναμική, αφού η εταιρεία συμμετέχει σε όλα τα στάδια, ακόμη και στον επιχειρηματικό και οικονομικό κίνδυνο.

Τα εργαλεία της επιτυχίας για να περάσει κάποιος – ακόμη και εντελώς αρχάριος – στον κόσμο της επιχειρηματικότητας, είναι η επιθυμία του να πετύχει και ένας έμπειρος καθοδηγητής, με καταξιωμένο Brandname, που θα τον στηρίζει σε κάθε του βήμα.

Η Coffee Berry, ένα ολοκληρωμένο και δυναμικό street-café franchise concept,καθιερώνει μια νέα πρόταση συνεργασίας και δίνει την ευκαιρία σε ανθρώπους με όνειρα, στόχους και όρεξη για δουλειά να κάνουν το δικό τους επιχειρηματικό ξεκίνημα με τον πιο εύκολο τρόπο, υποστηρίζοντας την αρχική επένδυση. 

Με στόχο την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας, η αρχική επένδυση υποστηρίζεται πλέον από την Coffee Berry, με μακροχρόνιους διακανονισμούς, ώστε μέρος αυτής να αποπληρώνεται με την εξέλιξη των ετών, μέσα από τη λειτουργική δραστηριότητα του καταστήματος. Και μάλιστα, χωρίς δικαιώματα royalties και χωρίς marketing fees. 

Το franchising της Coffe Berry, γίνεται πλέον εφικτό, αποκτά ρεαλιστική υπόσταση για την συντριπτική πλειοψηφία των εν δυνάμει επιχειρηματιών και τους οπλίζει με την δύναμη ενός τεράστιου Brandname και την αδιάκοπη υποστήριξη μια ομάδας από experts στην αγορά που θα τον καθοδηγήσουν σε κάθε του βήμα.

Το άμεσο κάλεσμα της Coffee Berry στους συνεργάτες

Με τον πιο άμεσο τρόπο, η εταιρεία καλεί όσους έχουν όνειρα και διάθεση για συνεργατική δουλειά:

«Εμείς, στην Coffe Berry, δίνουμε τη δυνατότητα σε εσένα και σε όλους τους εν δυνάμει επιχειρηματίες να βάλουν τα εφόδια που έχουν και δεσμευόμαστε να βοηθήσουμε με όλα τα υπόλοιπα. Είμαστε βέβαιοι για την πρόταση συνεργασίας που προσφέρουμε, συμμετέχουμε ενεργά στον επιχειρηματικό σου κίνδυνο, και υποστηρίζουμε την αρχική επένδυση με μακροχρόνιους διακανονισμούς.

ΕΣΥ έχεις όρεξη για δουλειά και πάθος για τον καφέ,

ΕΜΕΙΣ σε υποστηρίζουμε έμπρακτα να δημιουργήσεις τη δική σου επιχείρηση!

Είμαστε ΜΑΖΙ στην προσπάθειά σου. Επιχείρησέ το!

Η επιτυχημένη αλυσίδα Coffe Berry βοηθάει στην ελληνική επιχειρηματικότητα, δίνοντάς σου την ευκαιρία να ανοίξεις το δικό σου κατάστημα, ακόμα κι αν δεν διαθέτεις όλο το κεφάλαιο της αρχικής επένδυσης».

Πρόκειται για μία απολύτως καταξιωμένη εταιρεία, που ήδη διαχειρίζεται ως συνεργάτης, 129 επιτυχημένα καταστήματα franchise στην Ελλάδα. Η Coffee Berry, προσφέρει μια δυναμική πρόταση συνεργασίας για κάθε νέο επιχειρηματία που επιθυμεί να κάνει το δικό του ξεκίνημα, έχοντας παράλληλα την τεχνογνωσία, την αναγνωρισιμότητα και την πλήρη στήριξη μιας από τις μεγαλύτερες και δημοφιλέστερες αλυσίδες του κλάδου στην Ελλάδα και όχι μόνο.

We grow organicallywe grow healthilywe grow together!

Η στήριξη της Coffe Berry

Η ιδιαίτερη αισθητική των καταστημάτων σε συνδυασμό με την αξιοποίηση μιας σειράς εργαλείων πώλησης και merchandising, οδηγούν όχι μόνο σε αυθόρμητες αλλά και συμπληρωματικές πωλήσεις, με πολλαπλές ροές εσόδων, διασφαλίζοντας την πιστότητα του πελάτη.

Από την πρώτη στιγμή της συνεργασίας με τον Franchisee, η ομάδα της Coffee Berry παρέχει πλήρη υποστήριξη σε όλα τα στάδια και επίπεδα. Από την εύρεση του κατάλληλου καταστήματος μέχρι και την αρχιτεκτονική μελέτη, από την περίοδο κατασκευής μέχρι και την εκπαίδευση του προσωπικού, η ομάδα Coffee Berry θα δουλέψει μαζί με τους συνεργάτες Franchisee ώστε να υποδεχθούν άψογα τους νέους καταναλωτές.

Πρόκειται για ένα ευέλικτο επιχειρηματικό μοντέλο, το οποίο  υποστηρίζεται από τους βασικούς κοινούς άξονες συνεργασίας:

  • Το κάθε κατάστημα, παραδίδεται στον συνεργάτη πλήρως λειτουργικό.
  • Προβλέπεται αποκλειστικότητα περιοχής, η οποία δεσμεύεται για τον συνεργάτη της Coffee Berry μετά από μελέτη για τις δυνατότητες και τις προοπτικές προκειμένου η επιχείρηση να καταστεί κερδοφόρα.
  • Ο καφές εισάγεται και καβουρδίζεται από την ίδια την Coffee Berry στο εργοστάσιό της στο Κορωπί, έκτασης 2.500 τ.μ. ενώ η εταιρεία φροντίζει για την προμήθεια των προϊόντων σε όλο το δίκτυο των καταστημάτων Coffee Berry σε Ελλάδα και εξωτερικό. To γεγονός αυτό προσφέρει τη δυνατότητα του πλήρους ελέγχου της παραγωγικής διαδικασίας σε όλα τα στάδια, αλλά και της απρόσκοπτης διανομής των προϊόντων.
  • Παρέχεται ολοκληρωμένη ποικιλία προϊόντων καφέ & ροφημάτων, φαγητού, σνακ και ειδών λιανικής και αξεσουάρ.
  • Πλήρως Ανταγωνιστική Εμπορική Πολιτική εκμεταλλευόμενοι την μεγάλη ποικιλία προϊόντων ιδιωτικής ετικέτας & τις συμφωνίες με τους εγκεκριμένους προμηθευτές.
  • Συνεχής υποστήριξη και εκπαίδευση του franchisee και του προσωπικού των καταστημάτων σε όλα τα επίπεδα.
  • Καλαίσθητο και προσεγμένο design καταστημάτων, με minimal επιλογές.
  • Πλήρης και δυναμική 360ο επικοινωνία σε όλα τα μέσα. Ενδεικτικά social media, digital καμπάνιες, τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές παραγωγές, έντυπα μέσα, καθώς και διαφημιστικά υλικά στο εσωτερικό και εξωτερικό των καταστημάτων.
  • Συνεχής υποστήριξη από την ομάδα Marketing της εταιρείας από την πρώτη μέρα λειτουργίας στην τοπική αγορά.

Το πρώτο κατάστημα Franchise Coffee Berry δημιουργήθηκε πριν από εφτά χρόνια, ωστόσο η ιστορία της εταιρείας ξεκινά 21 χρόνια πριν

Η διαδικασία

  • Ο συνεργάτης εντοπίζει, σε συνεργασία με την CoffeeBerry, το ακίνητο και υλοποιείται ο απαραίτητος προέλεγχος σε νομικό και πολεοδομικό επίπεδο.
  • Η CoffeeBerryεγκρίνει το σημείο, μισθώνει το ακίνητο, σχεδιάζει εμπορικά το κατ/μα και συστήνει την επιλογή του κατάλληλου εξοπλισμού.
  • Η CoffeeBerryυπομισθώσει στον συνεργάτη το ακίνητο και υλοποιεί για λογαριασμό του την κτιριακή διαμόρφωση.
  • Ο συνεργάτης αγοράζει τον απαραίτητο εξοπλισμό βάσει εμπορικού σχεδιασμού της CoffeeBerry.
  • Ο Συνεργάτης, για την υποστήριξη που λαμβάνει στην αρχική του επένδυση (κτιριακή διαμόρφωση, εξοπλισμός και αρχικό εμπόρευμα), καταβάλει μηνιαία δόση μέσω μακροπρόθεσμου διακανονισμού με την εταιρεία Coffee Berry, βασισμένη σε αναλυτικό και ρεαλιστικό business plan με λεπτομερή ανάλυση και κόστη.

21 χρόνια ιστορίας, πάνω από 220 καταστήματα, 5 χώρες

Το πρώτο κατάστημα Franchise Coffee Berry δημιουργήθηκε πριν από εφτά χρόνια, ωστόσο η ιστορία της εταιρείας ξεκινά 21 χρόνια πριν.

Το 2003 δημιουργήθηκε η Grand, εταιρεία χονδρικής πώλησης στην Ελλάδα, στην οποία ανήκει η Coffee Berry. Η εμπειρία και η τεχνογνωσία που αποκτήθηκε όλα αυτά τα χρόνια, ήταν ο καταλυτικός παράγοντας που οδήγησε στη γέννηση της ιδέας για τη δημιουργία της Coffee Berry.

Από το 2016 η Coffee Berry επεκτείνεται συνεχώς. Με δυναμική και οργανική ανάπτυξη, κάθε χρόνο κατακτά νέες αγορές και σε διεθνές επίπεδο, έχοντας ήδη παρουσία σε 5 χώρες. Ταυτόχρονα, νέες συμφωνίες βρίσκονται σε εξέλιξη για ακόμη μεγαλύτερη επέκταση σε διεθνές επίπεδο.

Με συνολικά περισσότερα από 220 καταστήματα σε μόλις 7 χρόνια, αποτελεί το πλέον ολοκληρωμένο και αναγνωρισμένο Street Cafe concept, δημιουργώντας ένα νέο επιχειρηματικό μοντέλο διαρκών αποδόσεων. Η τεχνογνωσία, η συστηματική έρευνα και η μακροχρόνια εμπειρία πάνω στον καφέ, συνθέτουν τη συνταγή επιτυχίας της Coffee Berry, η οποία προσφέρει καθημερινά στους καταναλωτές αναβαθμισμένη εμπειρία η οποία συνδυάζεται με την υψηλής ποιότητας καφέ.

Το CoffeBerry είναι ένα δημοφιλέστατο Brand και ιδιαίτερα αγαπητό, με πολλούς πιστούς καταναλωτές οι οποίοι σήμερα επιλέγουν «φανατικά» τα υφιστάμενα καταστήματα, για το ξεκίνημα της ημέρας, για το μεσημεριανό διάλειμμα ή ακόμη για μια μικρή ή μεγάλη συνάντηση κορυφής.

«We grow organically, we grow healthily, we grow together!»

Το όραμα της Coffee Berry είναι να καθιερωθεί ως η κορυφαία αλυσίδα καφέ όπου ο καταναλωτής θα μπορεί να απολαμβάνει μια αναβαθμισμένη εμπειρία σε κάθε γωνιά του πλανήτη. Η Coffee Berry καινοτομεί και αναπτύσσεται συνεχώς.

Η αδιαμφισβήτητα υψηλή ποιότητα των προϊόντων της και η ολοκληρωμένη εμπειρία που προσφέρει στους καταναλωτές, χάρισαν στην Coffe Berry 30 βραβεία από θεσμούς υψηλού κύρους, της συγκεκριμένης αγοράς και του franchise. Με το μέγεθος του δικτύου, την ανάπτυξη, τη δυναμική του σήματός της, τις διαφημιστικές καμπάνιες, καθώς και την ευρεία γεωγραφική κάλυψη, να διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο στην επιτυχία της εταιρείας.

Με τη νέα πρόταση συνεργασίας είναι πλέον εμφανές πως η Coffee Berry, δεσμεύεται να στηρίξει στον απόλυτο βαθμό κάθε της νέο συνεργάτη, καθώς πιστεύει ακλόνητα στη βιωσιμότητα και την κερδοφορία των καταστημάτων Franchise, σε βαθμό μάλιστα που επενδύει η ίδια στην αρχική επένδυση των νέων συνεργατών. H Coffee Berry συμμετέχει έμπρακτα στον επιχειρηματικό κίνδυνο του νέου συνεργάτη.

«Επιβεβαιώνεται έτσι και το claim της εταιρείας: We grow organically, we grow healthily, we grow together!»

Για περισσότερες πληροφορίες και εκδήλωση ενδιαφέροντος επισκεφθείτε τη σελίδα https://coffeeberry.coffee/franchise/

 

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.