16 Σεπ 2024
READING

Οι ευβιότοποι δίνουν γεύση στο καλοκαίρι μας και απογειώνουν την εμπειρία του BBQ

2 MIN READ

Οι ευβιότοποι δίνουν γεύση στο καλοκαίρι μας και απογειώνουν την εμπειρία του BBQ

Οι ευβιότοποι δίνουν γεύση στο καλοκαίρι μας και απογειώνουν την εμπειρία του BBQ

Το καλοκαίρι φέρνει πάντα στο νου εικόνες από αυλές, γέλιο και το ακαταμάχητο άρωμα του καλοκαιρινού barbeque που διαχέεται στον αέρα! Κάθε ψήστης, είτε είναι έμπειρος ή αρχάριος, χρειάζεται έναν πολύτιμο σύμμαχο για να πετύχει το εγχείρημά του, κρέας άριστης ποιότητας. Οι ευβιότοποι είναι σίγουρα ο απόλυτος σύμμαχος!

Από τα αγροκτήματα μέχρι το τραπέζι σας, κάθε στάδιο της παραγωγής πραγματοποιείται με σεβασμό στη φύση, διαφάνεια στην εκτροφή, καινοτομία στην τυποποίηση και υπευθυνότητα απέναντι στον καταναλωτή. Τα ζώα εκτρέφονται με ήπιες μεθόδους και αμέριστη προσωπική φροντίδα, ενώ ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στην ποιότητα της διατροφής τους. Έτσι έχετε στο τραπέζι σας υγιεινό, νόστιμο κρέας και την εγγύηση ότι τρώτε σωστά και υπεύθυνα.

Σουβλάκια από κοτόπουλο, χοιρινό ή αρνί, παϊδάκια κοτόπουλου, κοντοσούβλι, λουκάνικα, πανσέτα, μπιφτέκια από ανάμεικτο κιμά, γύρο χοιρινό και πολλές ακόμη λαχταριστές συνταγές, έτοιμες για ψήσιμο, θα απογειώσουν το barbeque σας!

Το μόνο που χρειάζεστε είναι μια ψησταριά, καλή παρέα και βιολογικό κρέας ευβιότοποι…

Pro Tip: Χρησιμοποιείτε πάντα ένα θερμόμετρο κρέατος για να βεβαιωθείτε ότι το κρέας σας έχει ψηθεί στη σωστή εσωτερική θερμοκρασία.

Τα βραβευμένα βιολογικά κρέατα και αλλαντικά ευβιότοποι καθώς και τα υπόλοιπα, υψηλής ποιότητας προϊόντα, μπορείτε να τα παραλάβετε στον χώρο σας με ένα τηλέφωνο στο 210 67 77 173 ή/και με ηλεκτρονική παραγγελία στο www.eviotopoi.gr .

Μπορείτε επίσης να τα προμηθευτείτε από τα καταστήματα :

  • Λ. Κηφισίας 359, Ν. Ερυθραία, T: 210 62 07981
  • Λ. Δημοκρατίας 3, Νέο Ψυχικό, T: 210 67 77 730

και σε συνεργαζόμενα καταστήματα που θα βρείτε στο site.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.