07 Σεπ 2024
READING

Η Knorr Professional επανασυστήνεται στο επαγγελματικό κοινό της γαστρονομίας

2 MIN READ

Η Knorr Professional επανασυστήνεται στο επαγγελματικό κοινό της γαστρονομίας

Η Knorr Professional επανασυστήνεται στο επαγγελματικό κοινό της γαστρονομίας

Το ιστορικό brand, Knorr Professional, που μετρά πάνω από 180 χρόνια, επανασυστήνεται στο επαγγελματικό κοινό της γαστρονομίας. Έχοντας βαθιά γνώση της καθημερινότητας που αντιμετωπίζουν οι επαγγελματίες της εστίασης, αποστολή της Knorr Professional είναι να τους εμπνέει και να τους παρέχει τις καλύτερες λύσεις με τα προϊόντα της.

Σε αυτό το πλαίσιο, η Knorr Professional μελέτησε τις απαιτητικές συνθήκες της καθημερινότητας στην κουζίνα, όπου οι chefs καλούνται να κάνουν περισσότερα με λιγότερο χρόνο και λιγότερη προετοιμασία. Οι Ζωμοί, η Demi Glace, η σειρά μυρωδικών Primerba και πολλά ακόμη προϊόντα της σειράς Κnorr Professional προσφέρουν τη σταθερότητα και τη γευστική ένταση που χρειάζονται οι chefs για τα πιάτα τους. Αποτελούν έναν αποτελεσματικό σύμμαχο στην κουζίνα, καθώς δημιουργήθηκαν αποκλειστικά για επαγγελματίες.

Με κεντρικό μήνυμα “Μαγειρέψτε με περισσότερες δυνατότητες” και σε συνεργασία με τρεις καταξιωμένους Έλληνες chefs, η Knorr Professional και η Unilever Food Solutions καλούν το γαστρονομικό κοινό να ανακαλύψει τι μπορεί να κάνει στην κουζίνα με τα προϊόντα της. Ο Αλέξης Ζόπας, ο Ανδρέας Ρήνας και ο Νίκος Κουτσούκος, εμπνέονται και δημιουργούν μοναδικά πιάτα με τους Knorr Professional Ζωμούς σε gel, σκόνη και πάστα, την Knorr Professional Demi Glace που αποτελεί την ιδανική βάση για σάλτσες, αλλά και τη σειρά μυρωδικών Knorr Professional Primerba, ένα πρωτοποριακό προϊόν σε 9 συνταγές.

Η καμπάνια αποτυπώνει την απαιτητική, γρήγορη κι έντονη ζωή μέσα στην κουζίνα και μιλά απευθείας στη ζωή των chefs. Σε κάθε πρόκληση που αντιμετωπίζουν, τα προϊόντα της Κnorr Professional δίνουν μία αποτελεσματική, και αξιόπιστη λύση.

Περισσότερα εδώ

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.