08 Σεπ 2024
READING

Σε ακίνητο της DKG Development, στη Λεωφ. Βουλιαγμένης, στην Αργυρούπολη, τα νέα SPACES από την IWG

2 MIN READ

Σε ακίνητο της DKG Development, στη Λεωφ. Βουλιαγμένης, στην Αργυρούπολη, τα νέα SPACES από την IWG

Σε ακίνητο της DKG Development, στη Λεωφ. Βουλιαγμένης, στην Αργυρούπολη, τα νέα SPACES από την IWG

H DKG Development, ταχέως αναπτυσσόμενη εταιρεία ανάπτυξης ακινήτων με έμφαση τα οικιστικά, εμπορικά, τουριστικά ακίνητα αλλά και τους χώρους γραφείων, ανακοινώνει μια νέα συνεργασία, αυτή τη φορά με τον παγκόσμιο ηγέτη στη διαχείριση γραφειακών χώρων IWG για τη διαχείριση πολυώροφου κτηρίου γραφείων επί της Λεωφόρου Βουλιαγμένης 602, στην Αργυρούπολη.

Το ακίνητο (πρώην εμπορικό κέντρο Ιμέρας), στην Λ. Βουλιαγμένης 604, περιήλθε στο χαρτοφυλάκιο διαχείρισης ακινήτων της DKG Development, μετά από διαγωνιστική διαδικασία μακροχρόνιας μίσθωσης του Δήμου Αργυρούπολης – Ελληνικού. Η μίσθωση, διάρκειας 25 ετών, περιλαμβάνει την πλήρη μετατροπή του κτηρίου σε πιστοποιημένους κατά LEED χώρους γραφείων με την αρχιτεκτονική μελέτη να έχει εκπονηθεί από το γραφείο Δημήτριου Θωμόπουλου.

Πρόκειται για μια εκ βάθρων ανακαίνιση που ήδη υλοποιεί η DKG Development με επίκεντρο την ενεργειακή και περιβαλλοντική απόδοση, τη χρήση βιώσιμων και ανακυκλώσιμων υλικών και την ποιότητα του εσωτερικού περιβάλλοντος.

Το ακίνητο έχει άμεση πρόσβαση σε κεντρικούς οδικούς άξονες και στάση Μετρό, περιλαμβάνει δε, δύο ορόφους ανωδομής, υπόγειο και δώμα με συνολική επιφάνεια 3.926τ.μ Η ανακατασκευή θα ολοκληρωθεί το 2025 ενώ σε τμήμα του ακινήτου θα μεταφερθούν και τα κεντρικά γραφεία της DKG Development.

Ο κ. Κωνσταντίνος Πετρίδης, CEO της DKG Development, δήλωσε: « Η επιλογή μας να συνεργαστούμε με τον καταξιωμένο διεθνή Όμιλο παροχής ευέλικτων χώρων εργασίας IWG, εντάσσεται στη στρατηγική μας για συνεργασίες με σημαντικούς διεθνείς ομίλους σε όλα τα ακίνητα του χαρτοφυλακίου μας, είτε κυριότητας μας είτε μέσω μίσθωσης όπως σε αυτή την περίπτωση. Η σχέση μας με τον Δήμο Αργυρούπολης – Ελληνικού είναι εξαιρετική και μέσα από την ανακατασκευή του παρηκμασμένου ακινήτου θα δημιουργήσουμε αξία στον Δήμο αλλά και στην τοπική κοινωνία.»

O Country Manager της IWG στην Ελλάδα κ. Αλέξανδρος Κουδουνάς δήλωσε: «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος για τη νέα αυτή στρατηγική συνεργασία, η οποία κινείται πάνω στο όραμα και τις αξίες του Ομίλου μας να ανταποκριθεί στη σημαντική ζήτηση για υψηλής ποιότητας ευέλικτους χώρους εργασίας κοντά στα σπίτια των ανθρώπων, καθώς η υβριδική εργασία συνεχίζει να είναι ο προτιμητέος τρόπος εργασίας για τους εργαζόμενους. Πιστεύουμε ότι το νέο αυτό Spaces επιχειρηματικό κέντρο που αναπτύσσουμε, σε συνεργασία με την DKG Development, θα εξυπηρετήσει ιδιαίτερα τον κόσμο που ήδη δραστηριοποιείται στην περιοχή, ενώ θα αποτελεί μια ακόμα επιλογή σε όσους επιθυμούν να αποκτήσουν μια νέα επιχειρηματική βάση στα νότια προάστια.»

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.