08 Σεπ 2024
READING

Νέα Σαλάτα Γεύμα Cobb από τον Φρεσκούλη

2 MIN READ

Νέα Σαλάτα Γεύμα Cobb από τον Φρεσκούλη

Νέα Σαλάτα Γεύμα Cobb από τον Φρεσκούλη

Στη σημερινή εποχή με τους γρήγορους ρυθμούς, η εύρεση χρόνου για την προετοιμασία υγιεινών γευμάτων μπορεί να είναι δύσκολη. Η σειρά σαλάτες γεύματα του Φρεσκούλη, βοηθά τους καταναλωτές να αυξήσουν την συχνότητα κατανάλωσης γευμάτων σαλάτας.

Προκειμένου να προσφέρει ποικιλία στους καταναλωτές, ο Φρεσκούλης εμπλουτίζει την αγαπημένη σας σειρά με ακόμη έναν εξαιρετικά νόστιμο κωδικό, την σαλάτα Cobb.

Λίγα λόγια για την συνταγή:

Η σαλάτα COBB είναι μια παγκοσμίως γνωστή Αμερικάνικη σαλάτα, ιδιαιτέρως πληθωρική σε συστατικά. Φήμες λένε, πως η Cobb Salad γεννήθηκε το 1937 στο εστιατόριο Brown Derby του Λος Άντζελες από τον Bobb Cobb, ιδιοκτήτης του εστιατορίου, όταν στο τέλος μιας κουραστικής μέρας κι ενώ δεν είχε φάει όλη μέρα, ψάχνοντας στην κουζίνα, βρήκε αβοκάντο, ντομάτες, μπέικον σέλινο, τα άπλωσε πάνω σε μια πιατέλα με μαρούλια, κι έφτιαξε μια σαλάτα.  Ο φίλος του Sid Grauman promoter ταινιών στο Χόλυγουντ, ήταν στο εστιατόριο εκείνο το βράδυ, δοκίμασε τη σαλάτα, τη λάτρεψε και μετά τη ζήτησε ξανά. Eπόμενη μέρα. Αργότερα η σαλάτα εμπλουτίστηκε με κοτόπουλο, βραστό αυγό, σχοινόπρασο, και τυρί ροκφόρ.

Η εκδοχή του Φρεσκούλη, στην γνωστή πρακτική συσκευασία είναι 280 gr και περιέχει κοτόπουλο, αυγό βραστό, τοματίνια, τυρί γκοργκοντζόλα, dressing με μπέικον, και στην βάση iceberg και μαρούλι.

Πρόκειται για μια πολύ χορταστική, πλούσια σε γεύση σαλάτα, με υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη, η οποία προσφέρει ακόμη μια επιλογή για όσους επιθυμούν ένα εύκολο, γρήγορο και υγιεινό γεύμα χωρίς να συμβιβάζονται στη γεύση.

Για να αισθανθείτε λίγο Hollywood, αναζητήστε την σαλάτα γεύμα Cobb 280gr στα ψυγεία των super market με τα έτοιμα γεύματα, σε mini market, μανάβικα, online markets, delicatessen.

Για περισσότερες πληροφορίες ή για την πλήρη γκάμα προϊόντων μας, επισκεφθείτε μας στο www.freskoulis.gr ή για να γνωρίσετε το σύμπαν της σαλάτας στο welovesalads.gr

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.