08 Σεπ 2024
READING

West Postal Services: Νέος CEO ο Βάιος Καραντίνος

2 MIN READ

West Postal Services: Νέος CEO ο Βάιος Καραντίνος

West Postal Services: Νέος CEO ο Βάιος Καραντίνος

Η WEST POSTAL SERVICES (WPS) ανακοίνωσε την ανάληψη καθηκόντων του νέου Διευθύνοντος Συμβούλου, Βάιου Καραντίνου. Ο Βάιος Καραντίνος φέρνει μαζί του μια πλούσια εμπειρία και ένα εντυπωσιακό ιστορικό επιτευγμάτων σε μεγάλες εταιρείες, γεγονός που τον καθιστά την ιδανική επιλογή για να οδηγήσει την εταιρεία μας στη νέα εποχή ανάπτυξης και καινοτομίας.

Ηγεσία με Όραμα

Ο Βάιος Καραντίνος, έχοντας διατελέσει σε σημαντικές ηγετικές θέσεις μεγάλων οργανισμών, είναι γνωστός για την ικανότητά του να εμπνέει ομάδες και να προωθεί τη δημιουργικότητα και την αποτελεσματικότητα.

Επιτεύγματα και Εμπειρία

Με πλούσια εμπειρία στον κλάδο των τηλεπικοινωνιών και των τυχερών παιχνιδιών και διακεκριμένη πορεία σε εταιρείες όπως o ΟΠΑΠ, η WIND HELLAS και η DIMAND S.A., ο κ. Καραντίνος έχει επιδείξει σημαντικό έργο στους  οργανισμούς μέσω στρατηγικών καινοτομιών και αποτελεσματικής διαχείρισης πόρων. Οι διακρίσεις και τα βραβεία που έχει λάβει, αποδεικνύουν την αφοσίωσή του στην αριστεία και την ηγεσία.

«Είναι μεγάλη τιμή για μένα να αναλάβω τα καθήκοντα του Διευθύνοντος Συμβούλου της WPS Ανυπομονώ να συνεργαστώ με τους εξαιρετικούς επαγγελματίες της εταιρείας μας και να συνεχίσουμε μαζί να καινοτομούμε και να δημιουργούμε αξία για τους πελάτες και τους μετόχους μας. Είμαι πεπεισμένος ότι μαζί θα καταφέρουμε να πετύχουμε νέους, φιλόδοξους στόχους και να καθιερώσουμε τη WPS ως ηγέτιδα δύναμη στον κλάδο», δήλωσε σχετικά με τη νέα του θέση ο κ. Καραντίνος.

Μήνυμα από τον κ. Αντώνη Ποταμίτη, Chairman WEST Group:

«Καλωσορίζουμε με χαρά στον όμιλο μας τον κ. Βάιο Καραντίνο  ένα στέλεχος με πείρα και αξία στην Ελληνική αγορά. Η συνεχής παροχή υψηλών  προδιαγραφών των ταχυδρομικών μας  υπηρεσιών αλλά και η επέκταση του courierκαι καινοτόμων υπηρεσιών lastmileείναι αυτό που μας κάνει να ενισχύουμε συνεχώς την WPS με ικανά στελέχη. Με τον Βάιο  μοιραζόμαστε το ίδιο όραμα για την WEST POSTAL SERVICES και πιστεύουμε ότι με την εμπειρία μας και τις νέες τεχνολογίες στο ΑΙ που εφαρμόζουμε σίγουρα θα πετύχουμε τον στόχο μας». 

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.