08 Σεπ 2024
READING

Η ελc productions συνεχίζει να διευρύνει την γκάμα των δραστηριοτήτων και συνεργάζεται με την ακτοπλοϊκή εταιρεία Seajets

3 MIN READ

Η ελc productions συνεχίζει να διευρύνει την γκάμα των δραστηριοτήτων και συνεργάζεται με την ακτοπλοϊκή εταιρεία Seajets

Η ελc productions συνεχίζει να διευρύνει την γκάμα των δραστηριοτήτων και συνεργάζεται με την ακτοπλοϊκή εταιρεία Seajets

Η ελc productions συνεχίζει να διευρύνει την γκάμα των δραστηριοτήτων και συνεργάζεται με την ακτοπλοϊκή εταιρεία Seajets στην ανάπτυξη και εμπορική διαχείριση των μέσων της.

H ελc productions δραστηριοποιείται στην παραγωγή ο/α περιεχομένου, τηλεοπτικών εκπομπών και ντοκιμαντέρ καθώς και στον σχεδιασμό και στην παραγωγή ειδικών εκδόσεων. Επιπρόσθετα, αναπτύσσει ειδικές δράσεις όπως το πρόγραμμα Cultural Destinatios στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών για την αναβάθμιση της αεροδρομιακής εμπειρίας του επισκέπτη του ΔΑΑ, την πρωτοβουλία Γενιά 17 για την προώθηση και κατανόηση των Στόχων Βιώσιμης Ανάπτυξης, το πρόγραμμα Πράσινα Σχολεία για τη δημιουργία κήπων και εκπαιδευτικών προγραμμάτων σε δημοτικά σχολεία, τα εκπαιδευτικά βιωματικά εργαστήρια στο φυτώριο της Αμυγδαλέζας σε συνεργασία με την Motoroil Hellas.

H ελc productions έχει στην ιδιοκτησία της το elculture.gr, το παλαιότερο και από τα πλέον αναγνωρισμένα, ψηφιακό μέσο για τον Πολιτισμό και τη δημιουργική βιομηχανία καθώς και την ειδική αγγλική έκδοση το elculture.com που απευθύνεται στους αγγλόφωνους μόνιμους κατοίκους και επισκέπτες της χώρας μας.

Επιπλέον, είναι ιδρυτικό μέλος και μέτοχος του αγροδιατροφικού δικτύου Open Farm.

Σε μια νέα δραστηριότητα Seajets και ελc productions  συνεργάζονται στην παραγωγή του εντύπου και περιεχομένου για τις οθόνες των πλοίων της πρώτης καθώς και στην εμπορική διαχείριση τους.

Συγκεκριμένα:

  • Seasjets Magazine (destination – culture – aephoria)

Περιεχόμενο από την ομάδα του elculture.gr

Το έντυπο θα κυκλοφορήσει τέλος Ιουνίου σε 40.000τεμ, θα τοποθετηθεί σε όλες τις θέσεις στα εικοσιένα πλοία του στόλου της Seajets και σε συνεργαζόμενα πρακτορεία της εταιρείας.

  • SeaJets Digital Signage Network 

Προβολή περιεχομένου και διαφημιστικών μηνυμάτων. Μέχρι τέλος Ιουνίου το δίκτυο θα αριθμεί τριάντα νέες οθόνες στα πλοία που συνδέουν τις Κυκλάδες με τον Πειραιά και την Κρήτη.

Η Seajets διαθέτει τον γρηγορότερο στόλο στο Αιγαίο διασυνδέοντας περισσότερους από τετρακόσιους προορισμούς

Η Seajets διαθέτει τον γρηγορότερο στόλο στο Αιγαίο διασυνδέοντας περισσότερους από τετρακόσιους προορισμούς και βάση τιμής εισιτηρίου εξυπηρετεί τους πιο premium domestic & foreign travelers.

Σημείωμα του επικεφαλής της ελc productions Νίκου Βερβερίδη:

“Tαυτότητα του περιεχομένου μας αποτελεί το τρίπτυχο Προορισμός – Πολιτισμός – Αειφορία.

Με σημείο αναφοράς τα μέσα της εταιρίας Seajets  και την άνετη και ταχύτατη διασύνδεση που προσφέρουν στη νησιωτική Ελλάδα, ενισχύουμε την επικοινωνία σημαντικών Εταιρειών και Οργανισμών που δραστηριοποιούνται στο Αιγαίο ή θέλουν να απευθυνθούν στον μεγάλο αριθμό επιβατών που μετακινούνται στον Αιγιακό χώρο.

Mέσω της συνεργασίας με την εταιρία Seajets στόχος μας είναι η ανάδειξη καλών πρακτικών στο Αιγαίο και η δημιουργία ενός οικοσυστήματος εταιρειών που υιοθετούν αρχές και κώδικες όπως ο σεβασμός στον πολιτισμό, στις παραδόσεις και στο φυσικό περιβάλλον, η προσφορά στους κατοίκους των νησιών, η ενημέρωση και εκπαίδευση των επισκεπτών του Αιγαίου σε ένα βιώσιμο τουριστικό μοντέλο.”

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.