27 Απρ 2024
READING

METRO Cash & Carry: Παρουσιάζουν τις καινοτόμες υπηρεσίες τους στην HORECA 2024

2 MIN READ

METRO Cash & Carry: Παρουσιάζουν τις καινοτόμες υπηρεσίες τους στην HORECA 2024

METRO Cash & Carry: Παρουσιάζουν τις καινοτόμες υπηρεσίες τους στην HORECA 2024

Με ένα μοντέρνο, φιλικό και άνετο περίπτερο, τα METRO Cash & Carry, η Νο1 αλυσίδα χονδρικής πώλησης στην Ελλάδα εδώ και 48 χρόνια, δίνουν το «παρών» τους για 4η συνεχόμενη χρονιά στην Έκθεση HORECA. Φέτος και για πρώτη φορά στο περίπτερο των METRO Cash & Carry σε ένα ειδικά διαμορφωμένο χώρο, θα πραγματοποιηθούν live events κατά τη διάρκεια της Έκθεσης.

Πιο συγκεκριμένα, o chef Πέτρος Συρίγος το Σάββατο, θα κάνει γρήγορες και δροσερές παρασκευές με προϊόντα ιχθυοπωλείου, ενώ την Κυριακή θα δημιουργήσει συνταγές με βάση το κρέας. Ο γνωστός Pastry chef Κρίτων Πουλής, το Σάββατο θα συστήσει γλυκές προτάσεις για πρωινό και επιδόρπιο, ενώ την Κυριακή οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να δουν μία πανδαισία παρασκευών μαύρης σοκολάτας & χωρίς γλουτένη. Καλεσμένος θα είναι και ο bar consultant Βασίλης Κυρίτσης, ο οποίος θα δημιουργήσει μοναδικά cocktails!

Στο περίπτερο θα βρίσκεται και η εξειδικευμένη ομάδα πωλήσεων των METRO Cash & Carry για να μιλήσει με τους ενδιαφερόμενους και να παρουσιάσει όλες τις καινοτόμες υπηρεσίες της αλυσίδας, τις εξατομικευμένες λύσεις με τους Συμβούλους Πωλήσεων, το εξειδικευμένο κωδικολόγιο που αριθμεί περισσότερους από 15.000 κωδικούς, αλλά και το πολύ-βραβευμένο e-shop, αποκλειστικά για επαγγελματίες. Επιπλέον, τα METRO Cash & Carry πρόσφατα λάνσαραν τον ψηφιακό σύμβουλο πωλήσεων που απευθύνεται σε κάθε online πελάτη, ενισχύοντας ακόμη περισσότερο την αξία της συμβουλευτική υπηρεσίας της αλυσίδας προς τους επαγγελματίες πελάτες της.

Η 4η συνεχόμενη συμμετοχή των METRO Cash & Carry στην κορυφαία έκθεση φιλοξενίας και εστίασης στην Ελλάδα, τη HORECA, αποδεικνύει έμπρακτα ότι η στήριξη των επαγγελματιών της εστίασης όπως εστιατόρια, ταχεία εστίαση, καφετέριες και φυσικά τα ξενοδοχεία, αποτελεί στρατηγική προτεραιότητα της αλυσίδας.

Η Έκθεση θα πραγματοποιηθεί από τις 9 έως τις 12 Φεβρουαρίου στο εκθεσιακό κέντρο METROPOLITAN EXPO.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.