26 Απρ 2024
READING

Campaign of the Day: Keep your essence

2 MIN READ

Campaign of the Day: Keep your essence

Campaign of the Day: Keep your essence

Στην Καμπάνια της Ημέρας, το THETOTALBUSINESS παρουσιάζει μια διαφήμιση που ξεχώρισε με τη δημιουργικότητά της και μπορεί να εμπνεύσει δημιουργώντας συζήτηση γύρω από το μήνυμα που επικοινωνεί.

Με την παγκόσμια πρεμιέρα της πλήρως ηλεκτρικής Macan στη Σιγκαπούρη, η Porsche ξεκίνησε μια από τις μεγαλύτερες καμπάνιες σε ολόκληρη την ιστορία της. Η Macan, ένα κορυφαίο σε πωλήσεις σπορ SUV στη γκάμα της Porsche, ακολουθεί την επιτυχημένη παρουσίαση της Porsche Taycan το 2019, χαρακτηρίζοντάς την ως το δεύτερο πλήρως ηλεκτρικό μοντέλο της Porsche.

Η νέα Macan είναι ένα σύμβολο του εκσυγχρονισμού και της προόδου στο πλαίσιο της εξέλιξης της μάρκας. Το σλόγκαν της καμπάνιας, “Keep your essence”, μεταφέρει αποτελεσματικά το βασικό μήνυμα: σε έναν κόσμο συνεχών αλλαγών, είναι πολύ σημαντικό να μένει κανείς πιστός στον εαυτό του. Αυτό το σλόγκαν διαβεβαιώνει τους πελάτες της εταιρείας ότι η ηλεκτρική Macan παραμένει πεμπτουσία της Porsche και αυθεντική Macan.

Το λανσάρισμα αντιπροσωπεύει ένα σημαντικό βήμα για την Porsche, καθώς συνεχίζει να τοποθετείται ως μια σύγχρονη, προσανατολισμένη στο μέλλον μάρκα πολυτελείας. Ο στόχος επεκτείνεται πέρα από τη δέσμευση των σημερινών ενθουσιωδών φίλων της Porsche – στοχεύει στην προσέλκυση νέου κοινού για τη Macan και τη μάρκα.

Τα video assets της καμπάνιας, σε σκηνοθεσία του James F. Coton, γυρίστηκαν στη Βιέννη, τη Σόφια και σε άλλα μέρη και προβάλλονται σε ψηφιακά πληρωμένα και ιδιόκτητα κανάλια με μεγάλη εμβέλεια. Αναπτύχθηκαν επίσης πολυάριθμα ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.