26 Απρ 2024
READING

Campaign of the Day: Relax, it’s iPhone

1 MIN READ

Campaign of the Day: Relax, it’s iPhone

Campaign of the Day: Relax, it’s iPhone

Στην Καμπάνια της Ημέρας, το THETOTALBUSINESS παρουσιάζει μια διαφήμιση που ξεχώρισε με τη δημιουργικότητά της και μπορεί να εμπνεύσει δημιουργώντας συζήτηση γύρω από το μήνυμα που επικοινωνεί.

Η Apple προωθεί τα έξυπνα χαρακτηριστικά του iPhone μέσω δύο νέων διαφημίσεων, που αποτελούν μέρος της εκστρατείας “Relax, it’s iPhone”. Η καμπάνια προβάλλει δύο βασικά χαρακτηριστικά του τελευταίου iPhone της Apple: τη μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας του και ένα βολικό εργαλείο check-in.

Η μία διαφήμιση βρίσκει απήχηση στους γονείς, απεικονίζοντας έναν πατέρα που βλέπει με αγωνία την κόρη του να πηγαίνει μόνη της στο σχολείο για πρώτη φορά. Η ανησυχία του υποχωρεί όταν λαμβάνει μια ειδοποίηση στο iPhone του, που δείχνει ότι έφτασε με ασφάλεια.

Η δεύτερη διαφήμιση δείχνει έναν άλλο πατέρα, που καταγράφει τις επίμονες προσπάθειες του γιου του να σπάσει μια ξύλινη σανίδα στο καράτε. Το αγόρι συνεχίζει να προσπαθεί μέχρι το βράδυ, αλλά χάρη στην ανθεκτική μπαταρία του iPhone, ο πατέρας του δεν χάνει ούτε στιγμή.

Οι διαφημίσεις δημιουργήθηκαν εσωτερικά από την Apple. Θα προβληθούν κατά τη διάρκεια των College Football Playoffs και σε όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.