26 Απρ 2024
READING

Campaign of the Day: The Wait

1 MIN READ

Campaign of the Day: The Wait

Campaign of the Day: The Wait

Στην Καμπάνια της Ημέρας, το THETOTALBUSINESS παρουσιάζει μια διαφήμιση που ξεχώρισε με τη δημιουργικότητά της και μπορεί να εμπνεύσει δημιουργώντας συζήτηση γύρω από το μήνυμα που επικοινωνεί.

Η τελευταία καμπάνια της Heinz τιμά την υπομονή των θαμώνων σε όλο τον κόσμο που προτιμούν να καθυστερούν το γεύμα τους για το αγαπημένο τους dip.

“Heinz ή τίποτα;” φαίνεται να είναι ένα κοινό συναίσθημα, καθώς η έρευνα της μάρκας δείχνει ότι η πλειοψηφία θα προτιμούσε να υπομείνει ένα κρύο γεύμα παρά να φάει χωρίς την αγαπημένη της κέτσαπ.

Αυτή η παγκόσμια πρωτοβουλία αναγνωρίζει ότι σχεδόν το 70% των ανθρώπων είναι διατεθειμένοι να περιμένουν την κέτσαπ τους πριν ξεκινήσουν το γεύμα τους, μια απόδειξη της αφοσίωσής τους στη μάρκα.

Στο επίκεντρο της καμπάνιας βρίσκεται μια ταινία μικρού μήκους επίσης με τίτλο “The Wait”, έχει δημιουργηθεί από το χιλιανό πρακτορείο 1984.

Η καμπάνια, που κυκλοφορεί ήδη σε χώρες όπως οι ΗΠΑ, ο Καναδάς, το Ηνωμένο Βασίλειο, η Χιλή, η Γαλλία, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και η Βραζιλία, παίζει με την ιδέα ότι η αληθινή αγάπη, σε αυτή την περίπτωση για την κέτσαπ Heinz, αξίζει να περιμένει κανείς.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.