26 Απρ 2024
READING

Campaign of the Day: Beyond

2 MIN READ

Campaign of the Day: Beyond

Campaign of the Day: Beyond

Στην Καμπάνια της Ημέρας, το THETOTALBUSINESS παρουσιάζει μια διαφήμιση που ξεχώρισε με τη δημιουργικότητά της και μπορεί να εμπνεύσει δημιουργώντας συζήτηση γύρω από το μήνυμα που επικοινωνεί.

Σε μια μοναδική και εμπνευσμένη καμπάνια, μια παλιά τράπεζα στο Παρίσι μετατράπηκε σε γήπεδο μπάσκετ, όπως προβλήθηκε σε μια ταινία της Nike Jordan. Η πρωτοβουλία αυτή αποτελεί μέρος της πλατφόρμας “Beyond” της μάρκας Jordan, η οποία ξεκίνησε το 2023 και δημιουργήθηκε από το Uncommon Creative Studio.

Η καμπάνια έχει σχεδιαστεί για να συνεχίσει την κληρονομιά του Michael Jordan, απεικονίζοντας το εμβληματικό Jumpman ως σύμβολο αυτοπεποίθησης και φιλοδοξίας για τους νέους. Στόχος της είναι να εμπνεύσει τη νέα γενιά να προσπαθήσει για το μεγαλείο, ενσαρκώνοντας το πνεύμα του “going beyond”.

Σε μια εντυπωσιακή εκδήλωση στο Παρίσι, τα παιδιά της περιοχής έπαιξαν μπάσκετ με διάσημους πρεσβευτές της μάρκας Jordan, συμπεριλαμβανομένου του διάσημου Michael Jordan. Αυτή η ξεχωριστή εμπειρία έφερε κοντά τον Michael Jordan και νέα αστέρια όπως οι Jayson Tatum, Zion Williamson, Luka Dončić, Teyana Taylor, Rema, Gabby Williams και Youssouf Fofana.

Για να γίνει η καμπάνια πιο δημιουργική, ο βραβευμένος με Grammy ποιητής J Ivy έγραψε ένα ειδικό ποίημα για την αφήγηση της ταινίας. Αυτό συνδυάστηκε με προσαρμοσμένη μουσική από τον Robert Glasper, κάνοντας το μήνυμα της ταινίας ακόμη πιο εντυπωσιακό.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.