26 Απρ 2024
READING

Η νέα καμπάνια της Eurobank που ξεκίνησε από το TikTok

2 MIN READ

Η νέα καμπάνια της Eurobank που ξεκίνησε από το TikTok

Η νέα καμπάνια της Eurobank που ξεκίνησε από το TikTok

Στη νέα καμπάνια της Eurobank που σχεδίασε η Ogilvy, με τίτλο “Μπροστά για την Παιδεία” βλέπουμε το “δράμα” που ζει ο μικρός Μιχάλης. Η ζωή του ανατρέπεται καθώς ο μεγαλύτερος αδελφός του επιστρέφει στο σπίτι μετά την αποφοίτησή του, καταλαμβάνοντας το μισό του δωμάτιο, μέχρι να βρει δουλειά. Αυτή η αφήγηση αποτελεί τον πυρήνα της σειράς “Η επιστροφή του μεγάλου αδελφού”, όπου παρακολουθούμε τη διασκεδαστική αλλά και προκλητική συγκατοίκηση των αδελφών.

Απευθυνόμενη στο κοινό της Gen Z, η καμπάνια ξεκινά με την ιστορία του Μιχάλη στο TikTok, αναγνωρίζοντας την επιρροή της πλατφόρμας σε αυτή τη δημογραφική ομάδα. Στη συνέχεια, η αφήγηση επεκτείνεται στην τηλεόραση, σε out-of-home, σε εφημερίδες και ραδιόφωνο, σχηματίζοντας μια καινοτόμο και ολοκληρωμένη καμπάνια 360.

Το πρόγραμμα “Μπροστά για την Παιδεία”, ένα από τα μακροβιότερα προγράμματα ΕΚΕ στην Ελλάδα, διευρύνεται με πρωτοβουλίες που ενισχύουν την επιστημονική εξειδίκευση και τη σύνδεση της ακαδημαϊκής με την πρακτική γνώση και την αγορά εργασίας. Συγκεκριμένα, το πρόγραμμα θα στηρίζεται πλέον σε τρεις πυλώνες: Στην επιβράβευση, τον πυλώνα που ισχύει εδώ και 21 χρόνια, την εξειδίκευση, με τη δημιουργία του νέου Επαγγελματικού Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών “Digital Transformation” του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και τη διασύνδεση με την αγορά εργασίας.

Το άνοιγμα της Eurobank στη δημιουργία περιεχομένου, σε συνεργασία με τη Foss Productions και τον σκηνοθέτη Χρήστο Κανάκη, αναδεικνύει την συναρπαστική ιστορία του Μιχάλη και του αδελφού του. Μια ιστορία που ζωντανεύει μέσα από ένα νέο τεχνικό format και αφήνει τους θεατές με την περιέργεια να μάθουν αν θα βοηθήσει τον μεγάλο αδελφό να βρει επιτέλους δουλειά.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.