28 Απρ 2024
READING

Campaign of the Day: Everything Changes

2 MIN READ

Campaign of the Day: Everything Changes

Campaign of the Day: Everything Changes

Στην Καμπάνια της Ημέρας, το THETOTALBUSINESS παρουσιάζει μια διαφήμιση που ξεχώρισε με τη δημιουργικότητά της και μπορεί να εμπνεύσει δημιουργώντας συζήτηση γύρω από το μήνυμα που επικοινωνεί.

Η McDonald’s Δανίας ξεκίνησε μια νεανική σειρά με τίτλο “Όλα αλλάζουν”, η οποία προβάλλει το γεγονός ότι μια θέση εργασίας στην κορυφαία αλυσίδα fast-food της χώρας προσφέρει περισσότερα από όσα μπορεί να νομίζουμε.

Αυτή η web σειρά έξι επεισοδίων παρουσιάζει το μεταμορφωτικό ταξίδι των νέων ατόμων που ξεκινούν την πρώτη τους δουλειά, τονίζοντας την αξία της εκπαίδευσης, της ομαδικής εργασίας και της υπευθυνότητας που συναντά κανείς στα McDonald’s.

Με 8.000 εργαζόμενους σε περισσότερα από 100 εστιατόρια, η McDonald’s είναι ένας από τους μεγαλύτερους εργοδότες νέων στη Δανία. Με μέσο όρο ηλικίας 19 ετών για το προσωπικό της, αποτελεί συχνά το πρώτο βήμα στον κόσμο της εργασίας για πολλούς νέους Δανούς.

Στη σειρά, οι θεατές γνωρίζουν τη νεοπροσληφθείσα Freja, την οποία υποδύεται η διάσημη Δανή ηθοποιός και influencer Anna Munch, και τον διευθυντή Jonathan, τον οποίο υποδύεται ο ηθοποιός Oliver Michelsen. Η Freja προσπαθεί να συνδυάσει τη δουλειά της με την οικογενειακή ζωή, τα ενδιαφέροντα του ελεύθερου χρόνου και τα όνειρα για το μέλλον, ενώ ο Jonathan, παρά το γεγονός ότι είναι μόλις 22 ετών, έχει ήδη μια μακρά καριέρα πίσω του και είναι έμπειρος manager.

Η καμπάνια, που αναπτύχθηκε σε συνεργασία με τη Nord DDB, έχει ως στόχο να κατακτήσει ένα νεανικό κοινό-στόχο με έναν νέο τρόπο. Απευθύνεται στους νέους μέσω μιας σειράς στο YouTube – μιας δημοφιλούς πλατφόρμας μεταξύ των νέων Δανών. Η αφήγηση, εμπνευσμένη από πραγματικές εμπειρίες εργαζομένων, έχει στόχο να είναι νεανική, σχετική και ελκυστική.

Η σειρά στοχεύει να επαναπροσδιορίσει την αντίληψη της εργασίας στα McDonald’s, τονίζοντας τη δέσμευσή της για την ανάπτυξη των εργαζομένων. Πάνω από 1.100 μέλη του προσωπικού εκπαιδεύονται ετησίως, αναδεικνύοντας τα McDonald’s ως ένα μέρος ανάπτυξης, είτε ως σκαλοπάτι είτε ως πορεία καριέρας.

Το “Everything Changes” σκηνοθετήθηκε από την Anna Sørrig, ενώ το σενάριο υπογράφει ο Lasse Dein. Το ομώνυμο τραγούδι της σειράς είναι μια συνεργασία μεταξύ των καλλιτεχνών της Universal Salomon Stampe και Lasse Dein. Όλα τα επεισόδια του “Everything Changes” είναι διαθέσιμα στο κανάλι YouTube της McDonald’s Δανίας, προσκαλώντας τους θεατές να εξερευνήσουν τις πολύπλευρες εμπειρίες της εργασίας στα McDonald’s.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.