28 Απρ 2024
READING

Campaign of the Day: Long Fraud

1 MIN READ

Campaign of the Day: Long Fraud

Campaign of the Day: Long Fraud

Στην Καμπάνια της Ημέρας, το THETOTALBUSINESS παρουσιάζει μια διαφήμιση που ξεχώρισε με τη δημιουργικότητά της και μπορεί να εμπνεύσει δημιουργώντας συζήτηση γύρω από το μήνυμα που επικοινωνεί.

Η τελευταία καμπάνια της Magnum προβάλλει με χιούμορ τη μοναδική γεύση των αυθεντικών παγωτών της σε σύγκριση με τις απομιμήσεις.

Η νέα διαφήμιση της Magnum τονίζει ότι καμία απομίμηση δεν μπορεί να συγκριθεί με τη γεύση του αυθεντικού παγωτού της. Παρατηρώντας ότι οι καταναλωτές έχουν επιλέξει μερικές φορές φθηνότερες εναλλακτικές λύσεις, η Magnum εκμεταλλεύεται την ευκαιρία για να δείξει γιατί δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από ένα αυθεντικό Magnum.

Στο βίντεο βλέπουμε μια γυναίκα που συνειδητοποιεί ότι ο σύντροφός της αγοράζει απομιμήσεις Magnum εδώ και χρόνια, γεγονός που την οδηγεί να αναρωτηθεί τι σε άλλο μπορεί να την εξαπατά. Σύντομα ανακαλύπτει ότι πολλά πράγματα που πίστευε για εκείνον ήταν στην πραγματικότητα μια απάτη.

Η καμπάνια, που επιμελήθηκε η Lola MullenLowe, θα προβληθεί στο Ηνωμένο Βασίλειο μέσω διαφόρων καναλιών, όπως τηλεόραση, out-of-home, έντυπα μέσα, σημεία πώλησης και ψηφιακές πλατφόρμες.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.