28 Απρ 2024
READING

Campaign of the Day: Eureka Spiritsis

2 MIN READ

Campaign of the Day: Eureka Spiritsis

Campaign of the Day: Eureka Spiritsis

Στην Καμπάνια της Ημέρας, το THETOTALBUSINESS παρουσιάζει μια διαφήμιση που ξεχώρισε με τη δημιουργικότητά της και μπορεί να εμπνεύσει δημιουργώντας συζήτηση γύρω από το μήνυμα που επικοινωνεί.

Η ΙΚΕΑ ξεκίνησε πρόσφατα μια έξυπνη διαφημιστική καμπάνια, σχεδιασμένη να προκαλέσει και να αλλάξει τις αντιλήψεις για την ποιότητα και το σχεδιασμό των προϊόντων κουζίνας της. Η εκστρατεία αυτή εισάγει μια φαινομενικά high-end μάρκα, την “Eureka Spiritsis”, η οποία στην πραγματικότητα είναι ένας αναγραμματισμός του “ΙΚΕΑ”.

Η μάρκα αυτή, η οποία διαφημίζεται ότι προσφέρει 25ετή εγγύηση, κορυφαία ποιότητα κατασκευής και εξαιρετική λειτουργικότητα, όλα τυλιγμένα σε ένα στρώμα πολυτέλειας, στοχεύει να εκπλήξει τους πελάτες με την πραγματική της ταυτότητα.

Η καμπάνια, που σχεδιάστηκε από τη διαφημιστική εταιρεία Mother, είχε ξεκινήσει νωρίτερα φέτος και τώρα αποκαλύφθηκε πλήρως. Προωθείται μέσω διαφόρων καναλιών, όπως video-on-demand, TikTok, μέσα κοινωνικής δικτύωσης και πλατφόρμες τόσο στο κατάστημα όσο και στο διαδίκτυο.

Το σποτ ξεκινά σε ένα σκοτεινό και μυστηριώδες δωμάτιο όπου μια αρχίζει να παίζει βιολοντσέλο κάτω από έναν προβολέα. Στη συνέχεια, ένας πομπώδης και αινιγματικός άνδρας μπαίνει στο κάδρο και η κάμερα αρχίζει να τον ακολουθεί καθώς το χέρι του γλιστρά απαλά πάνω σε έναν πολυτελή πάγκο κουζίνας. Με ένα παιχνιδιάρικα επιτηδευμένο ύφος, η κάμερα εστιάζει στο πρόσωπό του καθώς δηλώνει με υπερηφάνεια: “Είμαστε η Eureka Spiritsis”.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.