29 Απρ 2024
READING

Campaign of the Day: Get Wild

2 MIN READ

Campaign of the Day: Get Wild

Campaign of the Day: Get Wild

Στην Καμπάνια της Ημέρας, το THETOTALBUSINESS παρουσιάζει μια διαφήμιση που ξεχώρισε με τη δημιουργικότητά της και μπορεί να εμπνεύσει δημιουργώντας συζήτηση γύρω από το μήνυμα που επικοινωνεί.

Η Pepsi ενθαρρύνει τους φαν της να “αγριέψουν” σε μια καμπάνια για την προώθηση του αναψυκτικού Pepsi Wild Cherry. Η καμπάνια, “Get Wild”, η οποία απευθύνεται στους Millennials, περιλαμβάνει δύο διαφημιστικά σποτ 30 δευτερολέπτων που επικεντρώνονται σε μια πολύ συνηθισμένη εμπειρία: το να αγκαλιάζεις τις προκλήσεις της ενηλικίωσης χωρίς να αφήνεις πλήρως την αίσθηση της παιχνιδιάρικης νεανικότητας.

Στην καμπάνια, οι ενήλικες παρουσιάζονται να συμμετέχουν σε νεανικές, παιχνιδιάρικες δραστηριότητες, ενώ παράλληλα αντιμετωπίζουν τις ευθύνες της ηλικίας τους. Το ένα σποτ, δείχνει ένα ζευγάρι να χορεύει το τραγούδι “Get Low” των Lil Jon & The East Side Boyz -ένα δημοφιλές και sexy αγαπημένο τραγούδι των Millennials- ενώ προσπαθεί να ηρεμήσει το μωρό του και να απολαμβάνει την Pepsi Wild Cherry.

Το άλλο σποτ απεικονίζει έναν άνδρα να ζητωκραυγάζει ενθουσιασμένος και να προκαλεί κατά λάθος αναστάτωση σε έναν παιδικό ποδοσφαιρικό αγώνα, περνώντας τον για μεγάλο ποδοσφαιρικό γεγονός, ενώ κρατάει ένα Pepsi Wild Cherry.

Η καμπάνια αυτή βασίζεται στη διαπίστωση ότι οι Millennials, ιδίως οι γυναίκες, ενδιαφέρονται όλο και περισσότερο για τα αρωματισμένα αναψυκτικά. Πρόκειται για ένα παιχνιδιάρικο νεύμα της Pepsi στην επιθυμία των Millennials να διατηρήσουν το νεανικό τους κέφι εν μέσω της πραγματικότητας της ενήλικης ζωής, απολαμβάνοντας την αγαπημένη τους κόλα με γεύση κεράσι.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.