28 Απρ 2024
READING

Campaign of the Day: Remote

2 MIN READ

Campaign of the Day: Remote

Campaign of the Day: Remote

Στην Καμπάνια της Ημέρας, το THETOTALBUSINESS παρουσιάζει μια διαφήμιση που ξεχώρισε με τη δημιουργικότητά της και μπορεί να εμπνεύσει δημιουργώντας συζήτηση γύρω από το μήνυμα που επικοινωνεί.

Η εταιρεία τηλεπικοινωνιών Vodafone Ireland παρουσιάζει το εύρος της ψυχαγωγίας που προσφέρει ο νέος έξυπνος κόμβος TV Play με μια επική διαφήμιση από το πρακτορείο Grey London.

Με τίτλο “Remote”, η διαφήμιση ξεκινά με μια σκηνή που θυμίζει μαφιόζικη ταινία, όπου μία οικογένεια που προσπαθεί να αρπάξει έναν φάκελο με μετρητά. Στη συνέχεια, η δράση μεταφέρεται σε ένα μεσαιωνικό πεδίο μάχης, όπου οι ίδιοι χαρακτήρες μάχονται για τον έλεγχο ενός σκήπτρου με κοσμήματα.

Στη συνέχεια, η σύγκρουση μετατρέπεται σε μια φουτουριστική σκηνή καταδίωξης που καταλήγει σε έναν καβγά για μια μυστηριώδη συσκευή που κάνει “μπιπ”. Αυτή η σειρά συγκρούσεων αποκαλύπτεται τελικά ότι είναι η παιχνιδιάρικη διαμάχη μιας οικογένειας για τον έλεγχο του τηλεχειριστηρίου της τηλεόρασης. Τελικά, όλοι ηρεμούν και συμφωνούν να παρακολουθήσουν όλοι μαζί το Λευκό “The White Lotus” στο Vodafone TV Play.

Στόχος της καμπάνια ήταν να ενσαρκώσει την κινηματογραφική τελειότητα για να ανταποκριθεί στις προσδοκίες του κοινού, ενώ παράλληλα να ενσωματώσει τις βασικές αξίες της μάρκας, την ανθρωπιά και τη σύνδεση.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.