29 Απρ 2024
READING

Νέα συνεργασία Prodrinks

2 MIN READ

Νέα συνεργασία Prodrinks

Νέα συνεργασία Prodrinks

Η PRODRINKS ΕΠΕ ανακοίνωσε με υπερηφάνεια τη στρατηγική της συνεργασία με την εταιρία Sentir, συνδυάζοντας την πολυετή εμπειρία της στον χώρο των ποτών με την αγάπη της Sentir για την υψηλή ποιότητα και την τέχνη. Η Sentir, μια εταιρία που παράγει Premium mezcal στην Οαχάκα του Μεξικό, αντιπροσωπεύει την απόλυτη συνύπαρξη της παράδοσης και της καινοτομίας στον κόσμο του αλκοολούχου ποτού.

Η Sentir διακρίνεται για την προσήλωσή της σε κάθε στάδιο της παραγωγής του Mezcal, από την καλλιέργεια υψηλής ποιότητας αγαύης μέχρι τη δημιουργία του πιο βιώσιμου mezcal. Με είδη αγαύης που χρειάζονται από 7 έως 25 χρόνια για να αναπτυχθούν, η SENTIR παράγει εξαιρετικά προϊόντα που αποτελούν την ουσία της μεξικάνικης παράδοσης.

Συγκεκριμένα η συνεργασία των δυο εταιριών αφορά στη διάθεση στην ελληνική αγορά 12 κωδικών, χωρισμένων σε δύο βασικές σειρές, την Classic και την Limited Edition. Η Classic Edition περιλαμβάνει προϊόντα όπως το Espadin, Cirial, Tobala, Tepeztate, Espadin Clay Pot και Espadin Distilled with Coffee.

Από την άλλη πλευρά, η Limited Edition προσφέρει μοναδικά προϊόντα όπως το Espadin, Cirial, Tobala, Tepeztate, Espadin Clay Pot και Cerrudo. Μια σειρά από εξαιρετικής ποιότητας mezcal, η οποία τοποθετείται σε χειροποίητες φιάλες, ζωγραφισμένες στο χέρι. Όλα τα προϊόντα προσφέρονται σε φιάλες των 700ml και κινούνται σε εύρος αλκοολικού ποσοστού από 41% έως 49% ABV.

Τα προϊόντα της Sentir θα είναι διαθέσιμα τόσο στο on-trade κανάλι (bar, εστιατόρια), όσο και στο off-trade (premium κάβες, e-shops).

Ο Σπύρος Σπυρόπουλος της PRODRINKS δήλωσε: Η συνεργασία αυτή αντιπροσωπεύει την αφοσίωσής μας στην αποστολή της εταιρίας, που είναι η διάθεση εξαιρετικής ποιότητας προϊόντων στην αγορά των αλκοολούχων ποτών και όχι μόνο. Είμαστε ενθουσιασμένοι καθώς έχουμε ήδη προχωρήσει σε συμφωνίες ώστε να αναδείξουμε τα προϊόντα της Sentir, σε σημεία πώλησης, που εκτιμούν την ποιότητα και την τέχνη της παραγωγής της Mezcal Sentir.

Περισσότερες πληροφορίες για την Sentir https://mezcalsentir.com/ Περισσότερες πληροφορίες για την PRODRINKS https://www.prodrinks.gr

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.