29 Απρ 2024
READING

Campaign of the Day: Tower Run

2 MIN READ

Campaign of the Day: Tower Run

Campaign of the Day: Tower Run

Στην Καμπάνια της Ημέρας, το THETOTALBUSINESS παρουσιάζει μια διαφήμιση που ξεχώρισε με τη δημιουργικότητά της και μπορεί να εμπνεύσει δημιουργώντας συζήτηση γύρω από το μήνυμα που επικοινωνεί.

Η NIVEA δημιούργησε την πρώτη της εμπειρία στον κόσμο του παιχνιδιού Roblox, προσκαλώντας την κοινότητα του Roblox να ανέβει σε έναν πύργο οπτικά εμπνευσμένο από την εμβληματική συσκευασία της μάρκας.

Σε αυτό το παιχνίδι, που ονομάζεται Tower Run, το οποίο δημιουργήθηκε με το JvM NERD του Jung von Matt, το ALFR3D και το GEEIQ, οι παίκτες σκαρφαλώνουν σε έναν πύργο που περιβάλλεται από σύννεφα, παρόμοια με τον μπλε μεταλλικό βαζάκι της NIVEA. Το παιχνίδι διαθέτει διαφορετικά επίπεδα για τα προϊόντα καθαρισμού προσώπου, αποσμητικό, NIVEA Men και Sun, με power-ups που σχετίζονται με αυτά τα προϊόντα.

Οι παίκτες στοχεύουν να φτάσουν στην κορυφή του πύργου, περνώντας μέσα από εμπόδια και συλλέγοντας “νομίσματα” NIVEA, τα οποία μπορούν να ανταλλάξουν για αντικείμενα εντός του παιχνιδιού. Οι καλύτεροι παίκτες μπορούν να κερδίσουν μοναδικά, περιορισμένης έκδοσης αντικείμενα, όπως ένα μπλε φούτερ με κουκούλα που σχεδιάστηκε από έναν δημοφιλή δημιουργό του Roblox, τον @Junozy.

Η είσοδος της NIVEA στο Roblox, μια πλατφόρμα εξαιρετικά δημοφιλή στη Gen Z και με πάνω από 70 εκατομμύρια καθημερινούς χρήστες, αποτελεί μέρος της στρατηγικής της για αυθεντική αλληλεπίδραση με αυτή την κοινότητα.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.