29 Απρ 2024
READING

Ο θεσμικός ρόλος της Ένωσης Σούπερ Μάρκετ Ελλάδας για το Μέλλον του Λιανεμπορίου Τροφίμων και Καταναλωτικών Αγαθών

2 MIN READ

Ο θεσμικός ρόλος της Ένωσης Σούπερ Μάρκετ Ελλάδας για το Μέλλον του Λιανεμπορίου Τροφίμων και Καταναλωτικών Αγαθών

Ο θεσμικός ρόλος της Ένωσης Σούπερ Μάρκετ Ελλάδας για το Μέλλον του Λιανεμπορίου Τροφίμων και Καταναλωτικών Αγαθών

Την πρώτη επίσημη Συνέντευξη Τύπου παραχώρησε την Τετάρτη, 13 Δεκεμβρίου η Ένωση Σούπερ-Μάρκετ Ελλάδας (ΕΣΕ) στο «Κέντρο Επιχειρηματικότητας Κωνσταντίνος Μίχαλος», παρουσία στελεχών των μελών της ένωσης και εκπροσώπων των ΜΜΕ.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, παρουσιάστηκε ο θεσμικός ρόλος και το όραμα της ΕΣΕ τόσο για την ενίσχυση της ελληνικής οικονομίας και του κλάδου του λιανεμπορίου τροφίμων, όσο και για την προστασία του περιβάλλοντος, της κοινωνίας και των καταναλωτών.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, αναλύθηκαν καίρια θέματα που αφορούν το παρόν και το μέλλον του κλάδου του οργανωμένου λιανεμπορίου τροφίμων και καταναλωτικών προϊόντων στη χώρα, ενώ σημαντική αναφορά έγινε σε προκλήσεις και ευκαιρίες για τον κλάδο.

Ο κ. Αριστοτέλης Παντελιάδης, Πρόεδρος ΔΣ ΕΣΕ, δήλωσε: «Η Ένωση Σούπερ Μάρκετ Ελλάδας φιλοδοξεί να αποτελέσει έναν αξιόπιστο και υπεύθυνο θεσμικό φορέα του λιανεμπόριου τροφίμων. Στόχος της είναι η προώθηση των θέσεων του κλάδου σε εθνικό και διεθνές επίπεδο, μέσα από δράσεις και πρωτοβουλίες για τη στρατηγική ενδυνάμωση του ρόλου του λιανεμπορίου τροφίμων στη χώρα, προς όφελος των καταναλωτών, της κοινωνίας, της ελληνικής οικονομίας και των μελών της».

Ο Γενικός Διευθυντής της ΕΣΕ, κ. Απόστολος Πεταλάς, μεταξύ άλλων δήλωσε: «Οι αξίες της Ένωσης Σούπερ Μάρκετ Ελλάδας στηρίζονται στην υπευθυνότητα, την κοινωνική ευθύνη, τη διαφάνεια, την καινοτομία και την αειφορία. Δρούμε για τη διασφάλιση ενός υγιούς, νόμιμου και ελεύθερου ανταγωνισμού στον τομέα του λιανικού και χονδρικού εμπορίου τροφίμων, προστατεύοντας επιχειρήσεις και καταναλωτές. Ανταποκρινόμαστε στις σύγχρονες προκλήσεις και τις νέες απαιτήσεις της εποχής, για προϊόντα και υπηρεσίες που προσδίδουν προστιθέμενη αξία».

Από αριστερά προς δεξιά: Martin Brandenburger, Mέλος ΕΣΕ, Απόστολος Πεταλάς, Γενικός Διευθυντής ΕΣΕ, Αριστοτέλης Παντελιάδης, Πρόεδρος ΕΣΕ, Νίκος Λαβίδας, Ταμίας ΕΣΕ, Κωνσταντίνος Μαυροειδής, Γραμματέας ΕΣΕ, Θεόδωρος Γεροστεργιούδης, Μέλος ΕΣΕ, Λάμπρος Παπακοσμάς, Μέλος ΕΣΕ.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.