29 Απρ 2024
READING

Campaign of the Day: Share More Joy

2 MIN READ

Campaign of the Day: Share More Joy

Campaign of the Day: Share More Joy

Στην Καμπάνια της Ημέρας, το THETOTALBUSINESS παρουσιάζει μια διαφήμιση που ξεχώρισε με τη δημιουργικότητά της και μπορεί να εμπνεύσει δημιουργώντας συζήτηση γύρω από το μήνυμα που επικοινωνεί.

Σε μια αναπάντεχη τροπή των γεγονότων, η τελευταία χριστουγεννιάτικη διαφήμιση της Frito-Lay φέρνει μια νέα τροπή στην παραδοσιακή αφήγηση των γιορτών, με πρωταγωνιστή τον ίδιο τον Άγιο Βασίλη. Πάνε οι μέρες που ο Άγιος Βασίλης περίμενε με ανυπομονησία τα μπισκότα την παραμονή των Χριστουγέννων. Στην πραγματικότητα, ο Άγιος Βασίλης έχει σιχαθεί τόσο πολύ τις γλυκές λιχουδιές που βλέπει έναν ενοχλητικό εφιάλτη γι’ αυτές.

Στο όνειρό του, μπισκότα και μελομακάρονα ζωντανεύουν και σχηματίζουν στρατό εναντίον του, ρίχνοντάς τον κατευθείαν στο πάτωμα. Ευτυχώς, ο Άγιος Βασίλης συνέρχεται από το λήθαργό του και συνειδητοποιεί ότι θέλει κάτι διαφορετικό. Επιλέγει ένα σνακ Frito-Lay αντί για τα συνηθισμένα μπισκότα. Αυτή η αλλαγή σε ένα αλμυρό σνακ κάνει τον Άγιο Βασίλη ξανά ευτυχισμένο και είναι έτοιμος να συνεχίσει να παραδίδει δώρα όλη τη νύχτα.

Αυτή η καμπάνια της Frito-Lay είναι κάτι περισσότερο από μια απλή διαφήμιση. Είναι μια διασκεδαστική και δημιουργική άποψη για τις παραδόσεις των Χριστουγέννων, υποδηλώνοντας ότι οι άνθρωποι ίσως θέλουν να δοκιμάσουν κάτι διαφορετικό, όπως αλμυρά σνακ, αντί για τα συνηθισμένα γλυκά.

Με τη μοναδική της ιστορία και τα εντυπωσιακά οπτικά στοιχεία, η διαφήμιση πρόκειται να αφήσει μια μόνιμη εντύπωση και ίσως να εμπνεύσει ακόμη και μια αλλαγή στα σνακ που θα αφήσουμε για τον Άγιο Βασίλη αυτά τα Χριστούγεννα.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.