26 Απρ 2024
READING

Η νέα καμπάνια της Vodafone

1 MIN READ

Η νέα καμπάνια της Vodafone

Η νέα καμπάνια της Vodafone

Η νέα επικοινωνία 1Gbps Fiber της Vodafone αλλάζει τα δεδομένα στη συνδεσιμότητα στο διαδίκτυο. Με τη δέσμευση να καλύψει την αυξανόμενη ζήτηση για γρήγορο και αξιόπιστο internet, η Vodafone ενισχύει καθημερινά το δίκτυό της.

Η επέκταση αυτή εξασφαλίζει ότι πάνω από 3,6 εκατομμύρια ιδιώτες και επιχειρήσεις στην Ελλάδα μπορούν να απολαμβάνουν την εξαιρετική εμπειρία Vodafone Fiber. Το Vodafone Fiber δεν αφορά μόνο την ταχύτητα – αφορά τη βελτίωση της ζωής, υποστηρίζοντας κρίσιμες συνδέσεις, είτε στον προσωπικό είτε στον επαγγελματικό τομέα.

Η καμπάνια, με την “υπογραφή” του The Newtons Laboratory, περιστρέφεται γύρω από τα συναισθήματα και τις εμπειρίες, δίνοντας έμφαση στο Vodafone Fiber ως ένα δίκτυο που προάγει την εμπιστοσύνη και την αξιοπιστία.

Η προσέγγιση της Vodafone αποκλίνει από τις τυπικές προωθητικές ενέργειες δικτύων που εστιάζουν στην τεχνική υπεροχή. Αντ’ αυτού, ενσωματώνει την ευρύτερη στρατηγική της εταιρείας “τεχνολογία για τους ανθρώπους”. Η νέα επικοινωνία Vodafone Fiber 1 Gbps τονίζει το ρόλο του δικτύου στον εμπλουτισμό των συνδέσεων που έχουν σημασία στα σπίτια και τις επιχειρήσεις. Αφηγούμενη το δεσμό μεταξύ ενός ανθρώπου και του σκύλου του, η Vodafone αναδεικνύει με μοναδικό τρόπο την αξία της συνδεσιμότητας στην καθημερινή ζωή.

https://www.youtube.com/watch?v=AmfTGgccfxk

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.