29 Απρ 2024
READING

Uber: Νοικιάστε το αυτοκίνητό σας από 7 ευρώ στην Ελλάδα

4 MIN READ

Uber: Νοικιάστε το αυτοκίνητό σας από 7 ευρώ στην Ελλάδα

Uber: Νοικιάστε το αυτοκίνητό σας από 7 ευρώ στην Ελλάδα

Σε μια σημαντική καινοτομία προχωράει η Uber, η οποία προσφέρει πλέον τη δυνατότητα ενοικίασης αυτοκινήτου μέσω της Uber στους χρήστες της εφαρμογής στην Ελλάδα και σε άλλες 7 ευρωπαϊκές αγορές (Βέλγιο, Γερμανία Ισπανία, Ολλανδία, Πορτογαλία, Ιταλία, Γαλλία). 

Η νέα αυτή υπηρεσία κράτησης αυτοκινήτου προς ενοικίαση αποτελεί μία κίνηση προς την κατεύθυνση που επιθυμεί να πάρει η Uber και να καθιερωθεί ως μία ολοκληρωμένη εφαρμογή μετακίνησης παγκοσμίως, προσφέροντας εναλλακτικές μετακίνησης.

Στο πλαίσιο αυτό, παλιοί και καινούργιοι χρήστες της εφαρμογής έχουν πλέον τη δυνατότητα να νοικιάσουν, απλώς με το πάτημα ενός κουμπιού, επιλέγοντας το προϊόν Uber Rent της δημοφιλούς πλατφόρμας Uber.

Στόχος της νέας υπηρεσίας Uber Rent είναι να μετατρέψει την ενοικίαση αυτοκινήτου σε μία απλή και εύκολη διαδικασία. Οι χρήστες της Uber θα έχουν πρόσβαση και δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε εκατοντάδες οχήματα από τις πιο αξιόπιστες εταιρείες ενοικίασης αυτοκινήτων παγκοσμίως, μεταξύ των οποίων οι Hertz, Avis and Budget, τόσο απλά όσο το να πατάς ένα κουμπί.

Σε συνεργασία με την CarTrawler την κορυφαία εταιρεία τεχνολογίας στον κλάδο ενοικίασης αυτοκινήτων, η Uber θα προτείνει την καλύτερη δυνατή επιλογή βάσει της τοποθεσίας και του προορισμού του χρήστη, ενώ θα προσφέρει και δυνατότητα σύγκρισης τιμών, επιλογής μεγέθους οχήματος, καθώς και αξιολόγηση του οχήματος από προηγούμενους χρήστες. Οι τιμές διαφέρουν με κριτήριο τον τύπο του αυτοκινήτου. Ενδεικτικά, σήμερα, μπορείτε να ενοικιάσετε ένα Fiat 500 από 7€ την ημέρα (με ΦΠΑ), με απεριόριστα χιλιόμετρα και δυνατότητα ακύρωσης της κράτησης έως και 48 ώρες πριν την έναρξή της.

Οι ευκολίες όμως για τους χρήστες της Uber δεν σταματούν εκεί. Έχοντας ως στόχο την ακόμα μεγαλύτερη διευκόλυνση των πελατών της στην προσπάθειά τους να νοικιάσουν αυτοκίνητο,η εφαρμογή Uber θα ενημερώνει εγκαίρως τους χρήστες να κάνουν κράτηση διαδρομής για την μεταφορά τους στο σημείο παραλαβής του ενοικιαζόμενου αυτοκινήτου που έχουν κλείσει μέσω αυτής.

Η νέα αυτή υπηρεσία προσφέρει σε όλους τους κατοίκους της χώρας να έχουν ακόμα μία επιλογή για την κάλυψη των αναγκών μετακίνησής τους. Μέσω του Uber Rent της δημοφιλούς εφαρμογής, οι χρήστες θα έχουν πλέον τη δυνατότητα να καλύπτουν εύκολα και γρήγορα εκδρομές το Σαββατοκύριακο, επαγγελματικά ταξίδια εντός συνόρων ή ακόμα και απλές, καθημερινές μετακινήσεις.

Σχολιάζοντας τη νέα υπηρεσία, η Γενική Διευθύντρια της Uber Ελλάδος κ. Σαρίτα Βαρούχ δήλωσε σχετικά: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που επεκτείνουμε το φάσμα των επιλογών μετακίνησης στη χώρα μας και που προσφέρουμε μέσω του Uber Rent τη δυνατότητα στους ανθρώπους να πηγαίνουν κυριολεκτικά παντού με την Uber. Η Ελλάδα είναι μία από τις πρώτες αγορές που φέρνει τη νέα αυτή υπηρεσία επιβεβαιώνοντας τη δέσμευση της εταιρείας απέναντι στη χώρα στην οποία παραμένουμε αφοσιωμένοι.»

Η υπηρεσία Uber Rent είναι διαθέσιμη από σήμερα σε όλους τους συνδρομητές της εφαρμογής στην Ελλάδα.

Πώς θα ενοικιάσετε το αυτοκίνητό σας 

Για να την ενοικίαση αυτοκινήτου μέσω της εφαρμογής Uber app ακολουθούνται τα παρακάτω απλά βήματα:

1. Προχωρήστε σε ενημέρωση της εφαρμογής Uber app, ώστε να έχετε τη νεότερη έκδοσή της και να εμφανιστεί η επιλογή Uber Rent.

2. Επιλέξτε «Ενοικιάσεις» (rentals) και εισάγετε την ημερομηνία και το σημείο παραλαβής στα αντίστοιχα πεδία της Cartrawler που εμφανίζονται.

3. Η Cartrawler προσφέρει μεγάλη γκάμα επιλογών ενοικίασης εντός της εφαρμογής Uber

4. Επιλέξτε και κάντε κράτηση το αυτοκίνητο που ταιριάζει στις ανάγκες σας, και είστε έτοιμοι να φύγετε!

Η παρουσία της Uber στην Ελλάδα

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ελλάδα περιλαμβάνεται στο πρώτο γκρουπ των χωρών που θα υποδεχτούν την νέα υπηρεσία της Uber, γεγονός που επιβεβαιώνει την πρόθεση της εταιρείας να επεκτείνει την παρουσία της και το μερίδιό της στην ελληνική αγορά.

Υπενθυμίζεται ότι η Uber Hellas για την οικονομική χρήση του 2022 ανακοίνωσε έσοδα 767.486 ευρώ και κέρδη προ φόρων 63.439 ευρώ, ενώ το το 2021, τα έσοδα της UBER Hellas ανήλθαν στα 604.880 ευρώ και το 2020 στα 419.389 ευρώ και τα κέρδη προ φόρων στα 47.386 ευρώ και στα 29.764 ευρώ αντίστοιχα.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.