26 Απρ 2024
READING

Trending Now: AI food scanner provides insights on managing waste & more

2 MIN READ

Trending Now: AI food scanner provides insights on managing waste & more

Trending Now: AI food scanner provides insights on managing waste & more

Σε έναν κόσμο που συνεχώς αλλάζει, τα trends κυριαρχούν. Έτσι το THETOTALBUSINESS παρουσιάζει τα trends που κυριαρχούν σήμερα, δίνοντας μία ιδέα για το αύριο.

Το AI Food Scanner της Nuvilab είναι ένα πρωτοποριακό εργαλείο στο χώρο της επαγγελματικής -και όχι μόνο- κουζίνας, που φέρνει επανάσταση στον τρόπο με τον οποίο προσεγγίζονται οι υπηρεσίες τροφίμων και η διαχείριση αποβλήτων.

Πρόκειται για ένα scanner που, χωρίς να αγγίζει ή να ζυγίζει τα τρόφιμα, μετρά με ακρίβεια τα απόβλητα στα πιάτα και στις κουζίνες, τόσο πριν όσο και μετά το φαγητό.

Η αναμενόμενη παρουσίαση του AI Food Scanner 3.0 στη CES 2024 σηματοδοτεί ένα σημαντικό βήμα προς τα εμπρός σε αυτή την τεχνολογία. Υπόσχεται να προσφέρει ολοκληρωμένες πληροφορίες για την αποτελεσματική διαχείριση των υπολειμμάτων φαγητού που έχουν απομείνει, αλλά και να προτείνει μενού που ανταποκρίνονται σε συγκεκριμένες ανάγκες.

Δεν ασχολείται μόνο με τα απορρίμματα, αλλά καταλαβαίνει τι αρέσει στους χρήστες να τρώνε και τους παρέχει εξατομικευμένες λύσεις διατροφικής φροντίδας.

Η τεχνολογία της Nuvilab είναι ειδικά σχεδιασμένη για τον εντοπισμό αποβλήτων επαγγελματικής κουζίνας, προσφέροντας ευέλικτες και πρακτικές λύσεις. Εργαλεία όπως το Diet Manager, το Footprint Manager και το Inventory Manager, τα οποία αποτελούν μέρος αυτής της τεχνολογίας, προσφέρουν πολύτιμες πληροφορίες, βοηθώντας στην αποτελεσματική διαχείριση των τροφίμων και τη μείωση των αποβλήτων.

Η καινοτομία αυτή αποτελεί ένα σημαντικό άλμα στο συνδυασμό της τεχνολογίας με τη βιώσιμη και συνειδητή για την υγεία διαχείριση τροφίμων.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.