26 Απρ 2024
READING

Campaign of the Day: You make the holidays

2 MIN READ

Campaign of the Day: You make the holidays

Campaign of the Day: You make the holidays

Στην Καμπάνια της Ημέρας, το THETOTALBUSINESS παρουσιάζει μια διαφήμιση που ξεχώρισε με τη δημιουργικότητά της και μπορεί να εμπνεύσει δημιουργώντας συζήτηση γύρω από το μήνυμα που επικοινωνεί.

Το τελευταίο διαφημιστικό σποτ της Apple για τις γιορτές, με τίτλο “Fuzzy Feelings”, είναι μια συγκινητική αφήγηση που διαφέρει από τις διαφημίσεις άλλων εταιρειών που επικεντρώνονται στο χιούμορ αυτή την εορταστική περίοδο. Η -σχεδόν τετράλεπτη- ταινία μικρού μήκους είναι ένα μείγμα από πλάνα ζωντανής δράσης και stop-motion υπό το soundtrack του “Isn’t It a Pity” του George Harrison.

Η ιστορία περιστρέφεται γύρω από μια νεαρή γυναίκα που έχει ένα κακότροπο αφεντικό. Για να αντιμετωπίσει τη δύσκολη κατάσταση, χρησιμοποιεί τις δημιουργικές της δεξιότητες για να φτιάξει στο iPhone της μια ταινία stop-motion με τον εκνευριστικό διευθυντή.

Σε διάφορες σκηνές, η πρωταγωνίστρια κινηματογραφεί τη μικρογραφία του αφεντικού της που πέφτει σε παγωμένα ποτάμια, που τον χτυπάει αυτοκίνητο, ακόμα και που του ρίχνουν χιόνι.

Καθώς η διαφήμιση εξελίσσεται, αποκαλύπτει μια διαφορετική, πιο συμπαθητική πλευρά του αφεντικού. Οι live-action σκηνές αποκαλύπτουν σταδιακά τους λόγους που κρύβονται πίσω από την ψυχρή συμπεριφορά του.

Το μήνυμα της Apple με αυτή τη διαφήμιση είναι σαφές: “Η δημιουργικότητα έχει τη δύναμη να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο βλέπουμε ο ένας τον άλλον και τον κόσμο. Μερικές φορές, βλέποντας τα πράγματα μέσα από έναν νέο φακό μπορεί να κάνει όλη τη διαφορά.”

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.