Ο ΑΒ Βασιλόπουλος ανεβάζει ταχύτητα στην Κηφισίας με νέο μεγάλο concept κατάστημα

Ο ΑΒ Βασιλόπουλος ανοίγει σήμερα το νέο του κατάστημα – ναυαρχίδα στο Μαρούσι (Λεωφόρος Κηφισίας 34 και Οδός Ρωμανού Μελωδού, κοντά στον κόμβο Αμαρουσίου). Το κατάστημα με επιφάνεια 2.800 τ.μ. σε ένα ενιαίο επίπεδο με φρέσκια αισθητική και νέα τμήματα με μεγάλη ποικιλία προϊόντων και ψηφιακές υπηρεσίες, στοχεύοντας να συνθέσει μία μοναδική αγοραστική εμπειρία για κάθε πελάτη είναι σύγχρονο παρουσιάζοντας την νέα εικόνα της εταιρείας.

Η ανάπτυξη του καταστήματος σε ένα επίπεδο έχει ενδιαφέρον αφού κάνει το αγοραστικό ταξίδι εύκολο χωρίς να περιορίζεται ο πελάτης σε επιλογές προϊόντων αλλά και χωρίς να αισθάνεται χαμένος σε ένα πολύ μεγάλο κατάστημα.

Μετά από πάρα πολλά χρόνια ανοίγει μεγάλο κατάστημα σε οδικό άξονα όπως η Κηφισίας και με αυτή την κίνηση ο ΑΒ Βασιλόπουλος μπαίνει σε μια γειτονιά με μεγάλη εμπορική σημασία όπως είναι η περιοχή γύρω από το “Δαχτυλίδι” του ΟΤΕ. Το κατάστημα βρίσκεται πολύ κοντά στο Avenue όπου έχει παρουσία ο Σκλαβενίτης με ένα πολύ μεγάλο κατάστημα εντός του εμπορικού κέντρου.

Το καινούργιο κατάστημα AB σχεδιάστηκε με βάση τους βασικούς πυλώνες της στρατηγικής της εταιρείας αναπτύσσοντας τα παρακάτω σημεία του καταστήματος:

  • Sushi Bar, εκεί που οι λάτρεις της ιαπωνικής κουζίνας μπορούν να απολαύσουν μοναδικές δημιουργίες που προσφέρονται καθημερινά από τον sushi chef, όπως maki, sashimi και nigiri,
  • «Η Λαϊκή» που αποτελεί το οπωροπωλείο στην είσοδο του καταστήματος για φρέσκα φρούτα και λαχανικά, που πλαισιώνεται από τα τμήματα των τυριών και αλλαντικών για αυθεντικές και πικάντικες γεύσεις, και το delicatessen. 
  • Tο κρεοπωλείο για διαλεχτές κοπές και το Ψαράδικο για ψάρια ημέρας, που αναδεικνύουν τη φρεσκάδα, με έμφαση στις μοναδικές γεύσεις του τόπου μας και εμπιστοσύνη στα αποκλειστικά προϊόντα ΑΒ. 
  • Ο Φούρνος & το Grab n’ Go, που διαθέτει σφολιάτες, snacks, αλλά και φυσικούς χυμούς, smoothies και φρουτοσαλάτες που ετοιμάζονται επί τόπου κάθε φορά. Μιας και το κατάστημα βρίσκεται σε ένα πολυσύχναστο σημείο, δίνεται η ευκαιρία στους επισκέπτες να πάρουν καφέ για τονδρόμο ή κάποιο snack.
  • Αρμονία, με ανανεωμένη εμφάνιση, προσφέρει πάνω από 1.700 βιολογικά προϊόντα, σε μεγάλη ποικιλία, προσφέροντας τη δυνατότητα σε όλους τους πελάτες να κάνουν υγιεινές και βιώσιμες επιλογές, όπως προϊόντα χωρίς γλουτένη, κατάλληλα για vegans και απόλυτα φιλικά προς το περιβάλλον.
  • Το Κελάρι, ένας χώρος ιδιαίτερος και ατμοσφαιρικός, που ταξιδεύει τον επισκέπτη στους πιο ξεχωριστούς αμπελώνες από κάθε γωνιά του κόσμου. Μια πλούσια ποικιλία από λευκά, ερυθρά, ροζέ, ημίγλυκα κρασιά αλλά και αφρώδεις οίνους και σαμπάνιες περιμένει τους λάτρεις του είδους.

Παράλληλα, το νέο κατάστημα διαθέτει μεγάλη ποικιλία αποκλειστικά προϊόντα και νέες καινοτόμες μάρκες που προσφέρει η ΑΒ Βασιλόπουλος, όπως η Nature’s Promise, η Perla, η Delicata, που υποστηρίζουν την προστασία του πλανήτη, ώστε να είναι βιώσιμος για τις γενιές που έρχονται, και η σειρά προϊόντων «Η ΑΒ κοντά στην ελληνική γη» με τοπικά προϊόντα από κάθε σημείο της Ελλάδας.

Το κατάστημα διαθέτει ψηφιακές εφαρμογές για την καλύτερη εξυπηρέτηση του επισκέπτη, όπως 6 αυτόματα ταμεία για γρήγορη κι εύκολη ολοκλήρωση των καθημερινών αγορών, οθόνες ψηφιακής σηματοδότησης που προβάλλουν προσφορές και χρήσιμες πληροφορίες για τα προϊόντα, τα νέα και τις υπηρεσίες της ΑΒ, κιόσκια για σειρά προτεραιότητας στα τμήματα service για την εξοικονόμηση χρόνου, κιόσκια με πληροφορίες και συνταγές για τα προϊόντα συγκεκριμένων τμημάτων και υπηρεσίες Delivery ΑΒ collect για την άμεση παραλαβή προϊόντων χωρίς αναμονή.

Επίσης έχει ένα εξωτερικό και ένα υπόγειο parking 220 θέσεων, συνολικά, ενώ διαθέτει και θέσεις φόρτισης ηλεκτρικών αυτοκινήτων.

Το κατάστημα ξεπέρασε κατά πολύ τον αρχικό προϋπολογισμό αφού με την αύξηση του πληθωρισμού το κόστος κατασκευής εκτινάχθηκε φτάνοντας σε συνολικό κόστος στα 12 εκ.ευρώ.