26 Απρ 2024
READING

Campaign of the Day: Step In – The Project Is Calling

2 MIN READ

Campaign of the Day: Step In – The Project Is Calling

Campaign of the Day: Step In – The Project Is Calling

Στην Καμπάνια της Ημέρας, το THETOTALBUSINESS παρουσιάζει μια διαφήμιση που ξεχώρισε με τη δημιουργικότητά της και μπορεί να εμπνεύσει δημιουργώντας συζήτηση γύρω από το μήνυμα που επικοινωνεί.

Η συνεργασία μεταξύ της DOMO, της Under Armour και του Dwayne “The Rock” Johnson οδήγησε σε μια δυναμική εκστρατεία διάρκειας ενός έτους με τίτλο “Step In – The Project Is Calling”. Το project αυτό παρουσιάζει τρεις νέες συλλογές της σειράς αθλητικών ενδυμάτων Project Rock.

Σε σκηνοθεσία του André Stringer, η καμπάνια περιλαμβάνει μια σειρά από 19 ταινίες, με αποκορύφωμα την τελική ταινία που κυκλοφόρησε πρόσφατα. Ο ρόλος της DOMO επεκτάθηκε πέρα από την παραγωγή ταινιών για την εκστρατεία. Συμμετείχε στο σχεδιασμό της στρατηγικής της καμπάνιας, στη δημιουργία δημιουργικών ιδεών, στη μαγνητοσκόπηση σκηνών live-action, στο μοντάζ και στη δημιουργία μουσικής.

Ο κύριος στόχος της καμπάνιας ήταν να ενισχύσει τη νοοτροπία ανάπτυξης μεταξύ των πελατών του Project Rock, γεφυρώνοντας τη σύνδεση με τον Johnson, μια προσωπικότητα με παγκόσμια επιρροή. Στις ταινίες πρωταγωνιστούσε ο Johnson μαζί με διάφορους αθλητές, γεγονός που διευκόλυνε πολλούς ανθρώπους να ταυτιστούν μαζί τους. Αυτές οι ταινίες έδειξαν τα προϊόντα του Project Rock ως σημαντικά για τις διαδρομές και τους στόχους των ανθρώπων.

Η ικανότητα της DOMO να συνεργάζεται δημιουργικά έπαιξε καθοριστικό ρόλο στη διαμόρφωση του μηνύματος της καμπάνιας και στην προώθηση του Project Rock παγκοσμίως. Με την ευθυγράμμιση της μάρκας με τις βασικές αξίες της Under Armour και την αξιοποίηση του σημαντικού fanbase του Johnson, τα θέματα της καμπάνιας έδωσαν έμφαση στην αυτοπεποίθηση, την αυτοπεποίθηση και την πνευματική ανάπτυξη, καθιστώντας τον Johnson σύμβολο της μάρκας.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.