27 Απρ 2024
READING

Ακόμα ένα αυθεντικό Μπλακ Φράιντεϊ από τον Κωτσόβολο είναι εδώ με τις πιο «τουμπανέιρο» προσφορές

3 MIN READ

Ακόμα ένα αυθεντικό Μπλακ Φράιντεϊ από τον Κωτσόβολο είναι εδώ με τις πιο «τουμπανέιρο» προσφορές

Ακόμα ένα αυθεντικό Μπλακ Φράιντεϊ από τον Κωτσόβολο είναι εδώ με τις πιο «τουμπανέιρο» προσφορές

Καιρό τώρα αναρωτιόμαστε τι συμβαίνει σε τούτον τον πλανήτη και ακούμε για το ένα παράδοξο μετά το άλλο. Καταστάσεις σουρεάλ, τουλάχιστον τραγελαφικές, με μία δόση τρέλας (ή και δύο) να μας αφήνουν με το στόμα ανοιχτό, άξιες απορίας.

Πόσο φυσιολογικό μπορεί να είναι όταν ένα διαμέρισμα 28 τ.μ. έχει ενοίκιο 950€ ή όταν συμπολίτες μας βγάζουν τα προς το ζην σύμφωνα με τα likes που συγκεντρώνουν; Influencers σου λέει και παριστάνεις ότι κατάλαβες πώς λειτουργεί η αγορά σήμερα. Τηλεπερσόνες γίνονται billionaires και ακαδημαϊκοί σκίζουν τα πτυχία τους και παίρνουν τα βουνά- αν και οι τάσεις φυγής ίσως και να είναι η μόνη φυσιολογική αντίδραση στα συμβαίνουν γύρω μας καθημερινά.

Κι ενώ τα ευτράπελα δεν έχουν τέλος και η παράνοια χτυπάει κόκκινο, η μοναδική σταθερά που μας αναπτερώνει το ηθικό είναι το Μπλακ Φράιντεϊ του Κωτσόβολου που έφτασε και φέτος και θα είναι…τουμπανέιρο!

Η νέα καμπάνια της εταιρείας με όχημα το χιούμορ και την ευρηματικότητα σατιρίζει όλα τα «ποροπομπέιρο» της εποχής μας, χαρίζοντας άφθονο γέλιο και αναδεικνύοντας τον αυθεντικό προορισμό τεχνολογίας για τις φετινές Μπλακ Φράιντεϊ αγορές. Τιμές φθηνέιρο, εξυπηρέτηση και παράδοση πιστολέιρο, πλάνο δόσεων ευκολέιρο, αμέτρητες επιλογές σε 92 καταστηματέιρο και φυσικά αμέτρητες εκπλήξεις στο ντιτζιταλέιρο μας υπόσχεται το εκρηκτικό πρωταγωνιστικό δίδυμο του Κωτσόβολου και έχουμε κάθε λόγο να το πιστέψουμε.

Γιατί; Γιατί ιδίως στο Μπλακ Φράιντεϊ χρειάζεσαι αμεσότητα στην παράδοση και ευελιξία στην πληρωμή και ο Κωτσόβολος σου το εξασφαλίζει με άμεση παράδοση μέσα σε 60 λεπτά στην πόρτα σου και μέσα σε 20 λεπτά σε κάποιο από τα 73 Quick Points των καταστημάτων του, με ευέλικτους τρόπους πληρωμής με το Πλάνο Δόσεων και άτοκες δόσεις μέσω πιστωτικής κάρτα και εύκολες αγορές τηλεφωνικά στο 210 28 99 999 και online στο kotsovolos.gr. Παράλληλα, σου δίνει τη δυνατότητα να διατηρήσεις τον απόλυτο έλεγχο στην παραγγελία σου προγραμματίζοντας την παράδοσή της σε μέρα, ώρα και χώρο της επιλογής σου, ενώ βρίσκεται στο πλευρό σου για να έχεις τη στήριξη που χρειάζεσαι και τη λειτουργία της συσκευής σου στο 100% παρέχοντάς σου Εγγύηση & Ασφάλεια.

Κι αν θέλουμε να είμαστε σίγουροι ότι θα πετύχουμε τα πιο τουμπανέιρο ντηλς στις πιο χαμηλές τιμές για φέτος, το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να επισκεφθούμε το kotsovolos.gr και να τσεκάρουμε το ιστορικό τιμής του προϊόντος που μας ενδιαφέρει. Όμως επειδή το φετινό Μπλακ Φράντεϊ του Κωτσόβολου είναι γκαραντί τουμπανέιρο, οι καταστηματέιρο και ντιτζιταλέιρο εκπλήξεις θα σε κάνουν να πεις «Κωτσοβ…ΟΛΕ!», αφού κάθε μέρα ο Κωτσόβολος προσφέρει και ένα δώρο σε όλους όσους κάνουν τις αγορές τους κατά την περίοδο του Μπλακ Φράιντεϊ, συμπεριλαμβάνοντας όλα τα κανάλια επαφής.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.