29 Απρ 2024
READING

Campaign of the Day: Feel it Now on PlayStation 5

2 MIN READ

Campaign of the Day: Feel it Now on PlayStation 5

Campaign of the Day: Feel it Now on PlayStation 5

Στην Καμπάνια της Ημέρας, το THETOTALBUSINESS παρουσιάζει μια διαφήμιση που ξεχώρισε με τη δημιουργικότητά της και μπορεί να εμπνεύσει δημιουργώντας συζήτηση γύρω από το μήνυμα που επικοινωνεί.

Στη νέα της καμπάνια, με τίτλο “Feel it Now on PlayStation 5”, η Sony Interactive Entertainment δίνει έμφαση στις συναισθηματικές και καθηλωτικές εμπειρίες παιχνιδιού στο PS5.

Το κεντρικό κομμάτι της καμπάνιας, που αναπτύχθηκε από την adam&eveDDB και σκηνοθετήθηκε από τον Henry Hobson μέσω της MJZ, είναι μια ταινία χτισμένη γύρω από τον συνεχώς επιταχυνόμενο καρδιακό παλμό του παίκτη μας καθώς βιώνει τις ισχυρές εμπειρίες που βρίσκονται στο PS5. Παρουσιάζοντας στιγμές φόβου και χαράς, όπως η συνάντηση με ένα Clicker από το “The Last of Us” ή η συνάντηση με τα mooncalves στο “Hogwarts Legacy”, η ταινία παρουσιάζει τα συγκλονιστικά συναισθήματα που μπορούν να περιμένουν οι παίκτες.

Εκτός από την ταινία, η καμπάνια επεκτείνεται σε έντυπα, ψηφιακά μέσα και διάφορες ενεργοποιήσεις, οι οποίες στοχεύουν στην ανάδειξη των έντονων συναισθημάτων που συνδέονται με το παιχνίδι PS5.

Η εταιρεία βιντεοπαιχνιδιών λανσάρει επίσης νέα προϊόντα και αξεσουάρ για την περίοδο των Χριστουγέννων. Αυτά περιλαμβάνουν το τηλεχειριστήριο PlayStation Portal, τα ασύρματα ακουστικά Pulse Explore και ένα χειριστήριο Access για το PS5, μαζί με το PlayStation VR2 και το ασύρματο χειριστήριο DualSense Edge. Αυτή η σειρά προϊόντων είναι σημαντική επέκταση στην ιστορία του PlayStation, προσφέροντας στους gamers πιο καθηλωτικές και προσαρμόσιμες εμπειρίες παιχνιδιού από ποτέ άλλοτε.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.