26 Απρ 2024
READING

Campaign of the Day: Protect This House

2 MIN READ

Campaign of the Day: Protect This House

Campaign of the Day: Protect This House

Στην Καμπάνια της Ημέρας, το THETOTALBUSINESS παρουσιάζει μια διαφήμιση που ξεχώρισε με τη δημιουργικότητά της και μπορεί να εμπνεύσει δημιουργώντας συζήτηση γύρω από το μήνυμα που επικοινωνεί.

Γιορτάζοντας την 20ή επέτειο της καμπάνιας “Protect This House” της Under Armour, η συνεργασία της εταιρείας Supervillain με το στούντιο παραγωγής Even/Odd παρουσίασε ένα νέο δυναμικό σποτ. Στην καμπάνια πρωταγωνιστούν ο αστέρας του NFL, Justin Jefferson, από τους Minnesota Vikings και ο γνωστός παραγωγός δίσκων, London on da Track.

Αναμφισβήτητα ο καλύτερος παίκτης στη θέση του στο NFL σήμερα, ο Jefferson συναντά τη δική του ομάδα ποδοσφαίρου 7-on-7 Nola Hotboy$ και τον παραγωγό London On Da Track για ένα ανανεωμένο σποτ που γυρίστηκε στο στούντιο και στο γήπεδο. Αυτή η καμπάνια δίνει έμφαση στην εκπροσώπηση και την προστασία της κοινότητας, ευθυγραμμιζόμενη με την ισχυρή σύνδεση του Jefferson με τις ρίζες του.

Η καμπάνια αναδεικνύει την πολύπλευρη προσωπικότητα του Jefferson και αποτίει φόρο τιμής στην πατρίδα του. Είναι η πρώτη φορά που οι εταιρίες Supervillain και Even/Odd συνεργάζονται, ενωμένες με στόχο τη δημιουργία ουσιαστικής, καινοτόμου δουλειάς. Το “Protect This House: The Next Chapter”, που θα κυκλοφορήσει αυτόν το μήνα στις Ηνωμένες Πολιτείες, σηματοδοτεί μια νέα εποχή για την Under Armour, συνδυάζοντας τον αθλητισμό, τη μουσική και τις πολιτιστικές αφηγήσεις.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.