29 Απρ 2024
READING

Campaign of the Day: Must be a Jameson

1 MIN READ

Campaign of the Day: Must be a Jameson

Campaign of the Day: Must be a Jameson

Στην Καμπάνια της Ημέρας, το THETOTALBUSINESS παρουσιάζει μια διαφήμιση που ξεχώρισε με τη δημιουργικότητά της και μπορεί να εμπνεύσει δημιουργώντας συζήτηση γύρω από το μήνυμα που επικοινωνεί.

Στη νέα του παγκόσμια καμπάνια με την “υπογραφή” της Ogilvy, το Jameson Irish Whiskey μας προτείνει να μην παίρνουμε τον εαυτό μας στα σοβαρά.

Στο πρώτο διαφημιστικό σποτ πρωταγωνιστεί ο José, ένας χαρακτήρας που δεν ενοχλείται από τις μικρές “ατυχίες” της ζωής. Ένας λεκές στο πουκάμισο καταλήγει να μοιάζει με ένα ωραίο tiger print. Μια λάθος στροφή, τον οδηγεί σε ένα πάρτι, στο οποίο παραγγέλνει Jameson και τραβάει το βλέμμα μιας όμορφης γυναίκας. Το συμπέρασμα; “Must Be a Jameson”.

Στο δεύτερο σποτ, που θα κυκλοφορήσει στα μέσα του Νοεμβρίου, και θα διαφημίζει το Jameson Orange -την τελευταία κυκλοφορία της μάρκας- θα γνωρίσουμε την Julia, η οποία, όπως και ο José, δεν φοβάται να αντιμετωπίσει ό,τι της φέρνει η ζωή.

Αφηγητής του σποτ είναι ο Ιρλανδός ηθοποιός Cillian Murphy, γνωστός από την τηλεοπτική σειρά Peaky Blinders. Η καμπάνια θα κυκλοφορήσει σε TV, audio, social, out-of-home και streaming κανάλια στις ΗΠΑ, πριν ακολουθήσει η παγκόσμια κυκλοφορία.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.