Καληνότσες Black Friday: Η νέα καμπάνια της Frank & Fame για το Πλαίσιο

Στον “αέρα” βρίσκεται η νέα χιουμοριστική καμπάνια, της Frank & Fame για λογαριασμό της Πλαίσιο, ενόψει της Black Friday.

Η πρωτότυπη αυτή καμπάνια αντλεί έμπνευση από την πασίγνωστη τηλεοπτική σειρά “Ζήνα, η πριγκίπισσα πολεμίστρια”, και συγκεκριμένα από μια σκηνή όπου η Γκαμπριέλα προσπαθεί -όχι πολύ πετυχημένα- να απαγγείλει ένα δωρικό ψαλμό στα αρχαία ελληνικά.

Ο “αρχαίος ψαλμός της Μαύρης Παρασκευής” χρησιμοποιείται με χιουμοριστικό τρόπο ως κεντρικό στοιχείο της καμπάνιας – ως κάλεσμα για προνομιακές τιμές, premium υπηρεσίες και αξιόπιστη παράδοση. Σύμφωνα και με τον πρωταγωνιστή της κεντρικής ταινίας, τον Store Manager, Θεό Άρη, ο ψαλμός είναι το κερασάκι στην τούρτα, ένα μέτρο που στο Πλαίσιο θα πάρουν “καλού-κακού”, επιπρόσθετα στην εντατική προετοιμασία που έχουν ήδη κάνει για μια “Καληνότσες Black Friday”.

Η καμπάνια είναι ένας ολοκληρωμένος συνδυασμός στρατηγικών marketing, συμπεριλαμβανομένης της στοχευμένης επικοινωνίας για την ανάδειξη των ειδικών προσφορών που θα κορυφωθούν την Black Friday.