27 Απρ 2024
READING

Campaign of the Day: Not Another Pasta Sauce

2 MIN READ

Campaign of the Day: Not Another Pasta Sauce

Campaign of the Day: Not Another Pasta Sauce

Στην Καμπάνια της Ημέρας, το THETOTALBUSINESS παρουσιάζει μια διαφήμιση που ξεχώρισε με τη δημιουργικότητά της και μπορεί να εμπνεύσει δημιουργώντας συζήτηση γύρω από το μήνυμα που επικοινωνεί.

Σε συνέχεια του λανσαρίσματος της σάλτσας ζυμαρικών Tomato Ketchup, που προκάλεσε ενθουσιασμό το Σεπτέμβριο, η Heinz λανσάρει μια ανανεωμένη καμπάνια για τις σάλτσες ζυμαρικών της, σε συνεργασία με την Wunderman Thompson Spain.

Η καμπάνια προωθεί το μήνυμα “Ridiculously Good” της Heinz, που είχε ήδη εμφανιστεί στις καμπάνιες για τις σάλτσες ζυμαρικών, με το χαρακτηριστικό χιούμορ της μάρκας, αλλά εξελίσσεται σε μια πιο προκλητική και ανταγωνιστική διάσταση.

Το τηλεοπτικό σποτ διαφοροποιεί την τυπική ιταλική nonna που συνήθως βλέπουμε στις διαφημίσεις ζυμαρικών, δίνοντάς της μια πινελιά Heinz: σε αυτή την καμπάνια η nonna ζει σε ένα αγγλικό διαμέρισμα, παίζει Mortal Kombat ενώ δίνει οδηγίες μαγειρικής στον εγγονό της και, φυσικά, μαγειρεύει μόνο με σάλτσες ζυμαρικών Heinz. Αυτή η φρέσκια προσέγγιση της ιταλικής μαγειρικής παράδοσης ξεκίνησε από επιλογές του casting, επιλέγοντας ως πρωταγωνίστρια την Paola Sebastiani, η οποία, μεταξύ άλλων ρόλων, έχει εμφανιστεί στην ταινία “L’amico di famiglia” του Paolo Sorrentino.

Σε όλα τα out-of-home και τα social media, η Heinz προβάλλει τα συστατικά και τα κύρια χαρακτηριστικά των σάλτσών της με το χιούμορ που την χαρακτηρίζει. Η Heinz παίζει επίσης με το ανταγωνιστικό πνεύμα της αγοράς σάλτσας ζυμαρικών με το σλόγκαν “Not another pasta sauce”, δείχνοντας μια σειρά από ασπρόμαυρες σάλτσες ζυμαρικών, με τη σάλτσα ζυμαρικών της Heinz να ξεχωρίζει με κόκκινο χρώμα.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.