29 Απρ 2024
READING

Νέα καμπάνια της Ogilvy για την Anytime

1 MIN READ

Νέα καμπάνια της Ogilvy για την Anytime

Νέα καμπάνια της Ogilvy για την Anytime

Η νέα καμπάνια της Ogilvy για την Anytime έρχεται σε μια εποχή όπου τα ακραία φυσικά φαινόμενα αποτελούν μια από τις μεγαλύτερες απειλές για κάθε κατοικία. Για κάθε σπίτι, που για τους περισσότερους ανθρώπους αποτελεί το έργο μιας ολόκληρης ζωής.

Μέσα στο άγχος που ενισχύεται από την κάλυψη των μέσων ενημέρωσης και τα γεγονότα που εξελίσσονται, η καμπάνια έρχεται και ξεχωρίζει προσφέροντας αισιοδοξία στους ανθρώπους. Οι ζημιές μπορούν να αποκατασταθούν, το σπίτι μας μπορεί να είναι πάντα λειτουργικό και ασφαλές.

Αυτή είναι η υπόσχεση της Anytime της Interamerican που γίνεται πράξη μέσω του προγράμματος Ασφάλισης Κατοικίας Anytime Home. Η καμπάνια το αποτυπώνει με μοναδικό τρόπο μέσω της διατήρησης ενός έργου τέχνης που απεικονίζει ένα σπίτι σε αστικό περιβάλλον.

Το διαφημιστικό σποτ παρουσιάζει την Anytime της Interamerican όχι μόνο ως πάροχο ασφάλισης, αλλά και ως μια εικονική ασπίδα που προστατεύει κάθε σπίτι από την επέλαση των φυσικών καταστροφών. Προσφέροντας έκπτωση στα ασφάλιστρα κατοικίας, και εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα το όφελος από τη μείωση του ΕΝΦΙΑ, σύμφωνα με τη νομοθεσία.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.