27 Απρ 2024
READING

Νέα καμπάνια της Executive Lease από την Brands & Brains

1 MIN READ

Νέα καμπάνια της Executive Lease από την Brands & Brains

Νέα καμπάνια της Executive Lease από την Brands & Brains

Η Εxecutive Lease αποτελεί μέλος του Ομίλου Σφακιανάκη, ενός από τους μεγαλύτερους και πιο δυναμικούς ομίλους στον τομέα του αυτοκινήτου, ο οποίος  διανύει περισσότερα από 60 χρόνια πορείας στην Ελλάδα.

Από το 1998 και μέχρι σήμερα αδιάλειπτα, η Executive Lease παρέχει υπηρεσίες μίσθωσης στο χώρο του Operating Leasing, πιστή στην αποστολή της για ευελιξία, ταχύτητα και υπηρεσίες που θα ξεπερνούν τις προσδοκίες του πελάτη.

Αυτό ακριβώς φέρνει στο φως η νέα επικοινωνιακή της καμπάνια. Με το μήνυμα “Εδώ, είσαι προτεραιότητα”, τονίζει τον προσανατολισμό της Executive Lease στην ανθρώπινη πλευρά της επιχείρησης και επισημαίνει τη δέσμευσή της να πραγματοποιεί τους στόχους και να καλύπτει τις απαιτήσεις των πελατών της.

Με τα πρόσωπα να αντανακλούν τις ανάγκες τόσο του μεμονωμένου καταναλωτή όσο και του επαγγελματία ή της επιχείρησης, η καμπάνια επισημαίνει ότι για την Executive Lease το leasing υπερβαίνει την απλή χρήση ενός αυτοκινήτου. Στόχος της εταιρίας είναι να αφουγκραστεί τα όνειρα και τις επιδιώξεις που βρίσκονται πίσω από την ανάγκη ενός αυτοκινήτου.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.