29 Απρ 2024
READING

Campaign of the Day: Shelter Sunday

2 MIN READ

Campaign of the Day: Shelter Sunday

Campaign of the Day: Shelter Sunday

Στην Καμπάνια της Ημέρας, το THETOTALBUSINESS παρουσιάζει μια διαφήμιση που ξεχώρισε με τη δημιουργικότητά της και μπορεί να εμπνεύσει δημιουργώντας συζήτηση γύρω από το μήνυμα που επικοινωνεί.

Η PEDIGREE®, περήφανο μέλος εταιρικής οικογένειας Mars, αναλαμβάνει μια μεγάλη δέσμευση για την καταπολέμηση της έλλειψης στέγης κατοικίδιων ζώων στις ΗΠΑ, προσφέροντας την κάλυψη των τελών υιοθεσίας σκύλων για ολόκληρη την ημέρα της Κυριακής 26 Νοεμβρίου – ημέρα γενεθλίων της.

Γιορτάζοντας τη 15η επέτειο του Ιδρύματος PEDIGREE, που δίνει επιχορηγήσεις για να βοηθήσει τα σκυλιά να βρουν το παντοτινό τους σπίτι, όποιος υιοθετήσει έναν σκύλο σύντροφο από ένα συμμετέχον τοπικό καταφύγιο ή μια ομάδα διάσωσης την “Κυριακή του Καταφυγίου PEDIGREE” (PEDIGREE Shelter Sunday) θα έχει επιστροφή των τελών υιοθεσίας από την PEDIGREE.

Η πρωτοβουλία αυτή είναι η τελευταία προσπάθεια της μάρκας να προωθήσει τον στόχο της να εξασφαλίσει ότι κάθε σκύλος θα είναι ευπρόσδεκτος σε ένα αγαπημένο σπίτι, με στόχο να προωθήσει την εξέταση της υιοθεσίας σε μια περίοδο κατά την οποία τα αμερικανικά καταφύγια αντιμετωπίζουν δυσκολίες.

Παρά τα ευρέως αναγνωρισμένα οφέλη που προσφέρουν τα κατοικίδια ζώα, από τη συντροφικότητα μέχρι την ενίσχυση της συνολικής ευημερίας, πάνω από έξι εκατομμύρια ζώα εισέρχονται σε καταφύγια των ΗΠΑ κάθε χρόνο. Ακόμα και όταν το ενδιαφέρον για την υιοθεσία κατοικίδιων ζώων έχει αυξηθεί, ο αριθμός των αδέσποτων ζώων που φτάνουν στα καταφύγια έχει αυξηθεί κατά 26% από το 2021. Εξαιτίας αυτού, τα καταφύγια σε όλη την Αμερική αντιμετωπίζουν προβλήματα υπερπληθυσμού και χωρητικότητας.

Η νέα επικοινωνιακή της καμπάνια της PEDIGREE, με τίτλο “Shelter Sunday”, δεν είναι απλώς μέρος μιας διαφημιστικής εκστρατείας αλλά μια έκκληση προς τους Αμερικανούς να σκεφτούν να υιοθετήσουν έναν σκύλο από καταφύγιο ως μια πράξη βαθιάς καλοσύνης.

https://www.youtube.com/watch?v=Qcd66lI4A5Q

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.